• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar Gelinlik Seçimi İçin Yardım

Sanirim uzun kuyruklu istiyorsun birde su modellere bakmalisin...

12039565_1025268140826141_3939480712305765102_n.jpg
images (21).jpg
12036780_1025267500826205_6254034209455085964_n.jpg
Screenshot_2015-07-15-14-46-33.png

Karar verdinmi bilmiyorm ama ben senin gosterdiklerini cok fazla karmaşik buldum ama bu gosterdklerm benimde hosuma giden kuyruklu fakat kibar modeller... Degerlendirebilirsin :KK66:

canım gelinliği giyicek olan sensin o yüzden kimseleri dinleme istediğini giy diyemeyenlerdenim ben:)sende öylesinki buraya yazıp sormuşsun:)tabiki zevk meselesi ancak sadece modeli beğenip diktirme beğendiğin modelleri dene mutlaka birde boyun kilona göre de gelinlik tipini belirleyebilirsin prenses mi ağ mı balık mı gibi..dikkatimi birde şey çekti 3 gelinlik modeli de çok farklı kulvarlarda yani genelde yakın olanlar arasında kalınır da senin hele hadi 1le 3 yakın ama 2 çok başka model,bence büyük bir şehirdeysen deneyebildiğin kadar model dene kafanda oluşuyor zaten ben öyle yaptım diktiriyorum düğünüme de bir ay kaldı inşallah hepimizinde güzel olur ve çok mutlu giyeriz çokta mutlu oluruz:)
Çok teşekkr ederim canım ya işte değişik yapım biraz kararsızlıkta bastırınca 1 ve 2yi denedim çok yer gezdimde şimdi dikenin el işçiliğini biliyosun arkadaşım çok talihsizlikler yaşadı yara bere içinde kalmıştı yanları korkuyorum oyüzden deniyoruzda tekrar dikiyolar işte oyüzden düşünmüştüm dahada araştırıyorum

Çok teşekkr ederim canım ya işte değişik yapım biraz kararsızlıkta bastırınca 1 ve 2yi denedim çok yer gezdimde şimdi dikenin el işçiliğini biliyosun arkadaşım çok talihsizlikler yaşadı yara bere içinde kalmıştı yanları korkuyorum oyüzden deniyoruzda tekrar dikiyolar işte oyüzden düşünmüştüm dahada araştırıyorum

Bunlarda çok sade cnm ya.s

Tatlım sende mi benden sin? Ben karar verdim sanada öneririm gizem4191 gizem4191 in ilk paylaştığı modeli diktireceğim :)

Sanirim uzun kuyruklu istiyorsun birde su modellere bakmalisin...

Eki Görüntüle 1729598 Eki Görüntüle 1729599 Eki Görüntüle 1729600 Eki Görüntüle 1729601

Karar verdinmi bilmiyorm ama ben senin gosterdiklerini cok fazla karmaşik buldum ama bu gosterdklerm benimde hosuma giden kuyruklu fakat kibar modeller... Degerlendirebilirsin :KK66:

Canım teşekkür ederim ilk paylaştığın model çok hoşuma gitti ve ölçüler alındı :) bakalım artık ufak şeyler var :)

Canım teşekkür ederim ilk paylaştığın model çok hoşuma gitti ve ölçüler alındı :) bakalım artık ufak şeyler var :)

Canimm iste buna cok sevindim :) umarim istedigin gibi olur sonuclari deli gibi merak ediyorum :) paylasacaksin degil mi?

1. Gelinliği beğendim Ama kuyruğu çok uzun hepsinide gece boyunca rahat haraket edemezsin ki

Back