• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar gelinlik seçemiyorum yardım edermisiniz

bence gelinlik trasparan olmamalııı aşırı açık olmamalıı..gelin dedigin sadeligi masumiyeti simgeler..iki modelde transparan ve aşırı gögüs dekolteli..şahsen ikisinide giymesdim ben:)

Yürekten katılıyorum..

canım ayakkabım açık olmalı tırnak batması oluyo bide ayakkabı açık olursa vurma şansı az olur ama platformuda düşündüm ben ama korktum düşermiyim diye birazcık tepincemde o gece kaydirigubbakcemile3 ama pastane fikrine bayıldım hele fotografçının fonsuz oluşu çok hoşuma gitmişti süpersin sen çok teşekkür ederimmmm yupiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

riciderim şekerimmmmm nidimekkk kardeşim daha yeni evlendide o yğzden herşeye vakıfım aklına ne takılırsa çekinmeden sorabilirsin ve bende mutlulukla paylaşırım senle bunları... bi yardımım olursa ne ala... kolay gelsin sana şekerim işin zor vallaha.. ve platform topukta çok rahat oluyo ince topukla helak olursun o gece bence tabanı tamamen kalınlara bak en iyisi onlar :)))

bence gelinlik trasparan olmamalııı aşırı açık olmamalıı..gelin dedigin sadeligi masumiyeti simgeler..iki modelde transparan ve aşırı gögüs dekolteli..şahsen ikisinide giymesdim ben:)

Nem'e katiliyorum. Transparan seyler bana erotizmi hatirlatiyor - bilmem ben mi fazla fesatim:jeyyar:
Kesinlikle icin görünmemeli bence, dekoltede olmamali cok fazla. Hele hele gögüslerin iriyse sifir dekolte derim ben. Gelen misafirlerin dikkatini baska yerlere cekmeyelim:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

vücuduna güvenen birisi için fena bir model değil ama reklam gibi olmasın aartgaleri diye bir yerde birsürü şahane gelinlik modelleri oraya da internetten bir yaz da bak bu arada benim modaevleriyle hiçbir alakam yok güzelim bunu da söyliym bir de model koydum sana

Eklentiler

• $2159F[1].jpg
    $2159F[1].jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrr ama ben transparan yapmicam o gelinliği kiii trasnpparanlığını bi şekilde örtcem trasnparan olduğu için göğüs işlemesine dikkat çekiliyo o yüzden tarnsparanlık örtülünce göüs işlemesini daha alımlı yaptırcam ki dikkat çeksin yoksa çok sade olur ayrıca göğüs dekolteside öyle açık olmicak kaaplı olcak çatal kısmı benim tek düşüncem trasnparanlık kapanınca gelinlik yine böyle alımlı olcakmı nasal b uygulamayla kapattırabilirim gleinliğin çekicilii bozulmadan onu düşünüyorum fikir verirseniz sevinirim canlarımmm. haaa bu arada platform topuk aklıma yattı ben minnoşum 160 boyum erkek arkadaşım 186 artız azcık hile yapalım demiiii :jeyyar:

suebelize canım benim habire aklıma soracak bişeyler geliyo ardı arkası kesilmiyo soruların çok teşekkür ederim yardımların için gerçekten çok işime yaricak önerler verdin şimdi platform topuk ayakabılara bakıyorum opuyorumnanaktan

kızlar ili gelinlik arasında kaldım yardım edermisiniz lütfen.gelinliğin birini ekledim diğerininde linkini verdim ama hata mesajı verdi o yüzden adresi yazcam bakarsanız sevinirim
qadin-dunyasi.sitecity.ru/album_1710073218.phtml?pix=6[/url]

bu tur gelınlıklere ıcıne kumas koyup gogus dekoltesını kapatnca cok degsgk bsıı oluo bnce sn baska tur gelınlklere bak hayal kırıklıgına ugraya bılırısın bız abımn esnde ugradık cunku hemen arr verme bnce bı modacıya gt orda cok gusl modller cıkıo bn ole yaptım. bnmde gelınlıgım dıkım asamasnda eger ızmırdeysen yardmcı olabılırım

ınce bir kumaş var canım, transparanlığını o şekilde kapattırabilirsin. Ama göğüs dekoltesi hakkında ne yapılabilir bilmiyorum. Çünkü tamamen değişir üst kısmı gelinliğin. Zamanın varsa farklı modellere de göz gezdir, belki çok beğeneceğin başka modeller bulabilirsin. :)

kızlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için modacıya gidip ince kumaşı bi sorcam tuba bende izmirdeyim bildiğin yer varsa paylaşırsan sevinirim canım.

suebelize canım bahsettiğin fotogafçı doğal ortamda fotograf çekiyomu bilgin varmı ben doğal ortamda da çekilmek isityorum senin bahsettiğin fotografçının yapay doğal ortamında da bilgi verirsen çok sevinirim canımopuyorumnanaktan

canım vallaha bilmiyorumki o şekilde çeki,m yaparmı.. ama yapar herhalde.... arkadaşım evlendi geçen yaz düğnü bordo da oldu onlar açık mekan çekimleri yaptılar deniz eknarına filan götürsüler istersen senin için fotoğrafçının telefonunu öğrenirim. yada sen direkt narlıdere bordoyu ara ordan sor geçen yıl kimle çalıştıklarını. harika şeyler çekiyolar bayıldım resimlere ben....

kızlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için modacıya gidip ince kumaşı bi sorcam tuba bende izmirdeyim bildiğin yer varsa paylaşırsan sevinirim canım.

cnm bnmde düünüm 20 temmzda gelınlıgım suan dikimde provalara falan gıdıorum alsancakta sinem moda var bn orda yaptırıorum cok övdüler cok gusl yapıo dıolr gt bı konus ıstersn tavsıye ederım

Back