- Konu Sahibi confidence
bence gelinlik trasparan olmamalııı aşırı açık olmamalıı..gelin dedigin sadeligi masumiyeti simgeler..iki modelde transparan ve aşırı gögüs dekolteli..şahsen ikisinide giymesdim ben:)
Yürekten katılıyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence gelinlik trasparan olmamalııı aşırı açık olmamalıı..gelin dedigin sadeligi masumiyeti simgeler..iki modelde transparan ve aşırı gögüs dekolteli..şahsen ikisinide giymesdim ben:)
canım ayakkabım açık olmalı tırnak batması oluyo bide ayakkabı açık olursa vurma şansı az olur ama platformuda düşündüm ben ama korktum düşermiyim diye birazcık tepincemde o gece kaydirigubbakcemile3 ama pastane fikrine bayıldım hele fotografçının fonsuz oluşu çok hoşuma gitmişti süpersin sen çok teşekkür ederimmmm yupiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
kızlar ili gelinlik arasında kaldım yardım edermisiniz lütfen.gelinliğin birini ekledim diğerininde linkini verdim ama hata mesajı verdi o yüzden adresi yazcam bakarsanız sevinirim
qadin-dunyasi.sitecity.ru/album_1710073218.phtml?pix=6[/url]
kızlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için modacıya gidip ince kumaşı bi sorcam tuba bende izmirdeyim bildiğin yer varsa paylaşırsan sevinirim canım.