• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar gelinlik seçemiyorum yardım edermisiniz

confidence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
58
0
86
46
İzmir
kızlar ili gelinlik arasında kaldım yardım edermisiniz lütfen.gelinliğin birini ekledim diğerininde linkini verdim ama hata mesajı verdi o yüzden adresi yazcam bakarsanız sevinirim
qadin-dunyasi.sitecity.ru/album_1710073218.phtml?pix=6[/url]

Eklentiler

• $Lady_Aida.jpg
    $Lady_Aida.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 121
bence gelinlik trasparan olmamalııı aşırı açık olmamalıı..gelin dedigin sadeligi masumiyeti simgeler..iki modelde transparan ve aşırı gögüs dekolteli..şahsen ikisinide giymesdim ben:)

Çok hoş cnm benimde buna benziyordu sadece belde oturup ondan sonra aşağısı kabarıyordu. Yani benim basen kısmıda dardı. Balık gibi olmuştum. Göbek ve basen olmayanlar için doğru seçim btn gözler üzerinde olucak. Mutluluklar.

teşekkür ederm kızlar. bende transparan istemiyorum zaten içine bi kat daha kumaş diktirmeyi düşünüyorum göğüs dekolteside o açatal olan kısmı kapalı olacak ama model kalçadan aşağıya kabarık olsun istiyorum sizce olurmu?

teşekkür ederm kızlar. bende transparan istemiyorum zaten içine bi kat daha kumaş diktirmeyi düşünüyorum göğüs dekolteside o açatal olan kısmı kapalı olacak ama model kalçadan aşağıya kabarık olsun istiyorum sizce olurmu?

:lepi:işte ozman olur tatlımm :)ne aşırı kabarık olsun etegi nede çok sönük ortası güzle bence:)balon gibi kocaman etekleri sevmiyorummm:)

inşallah izmirde diktirebileceğim güzel bi modaevi bulabilirim kızlar çok saolun yorumlarınız için aslında bu sene kabarık gelinlik moda değim ama proviasın gelilnlikleride süper hele beğendiğim bi model var eğer nişan evde olmazsa bunun rengini değiştirip nişanlık yapcam eklimde görün fikkir verin kızlar ikinci resim bahsettiğim nişanlk yapmak istedğim gelinlik ilk resimde nişanlığın rengininde kullanmak istediğim kumaştan yapılmış bi elbise

Eklentiler

• $12D368B13ACE-8.jpg
    $12D368B13ACE-8.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 107
  • $2010-gelinlik-modelleri8-5754.jpg
    $2010-gelinlik-modelleri8-5754.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 124
inşallah izmirde diktirebileceğim güzel bi modaevi bulabilirim kızlar çok saolun yorumlarınız için aslında bu sene kabarık gelinlik moda değim ama proviasın gelilnlikleride süper hele beğendiğim bi model var eğer nişan evde olmazsa bunun rengini değiştirip nişanlık yapcam eklimde görün fikkir verin kızlar ikinci resim bahsettiğim nişanlk yapmak istedğim gelinlik ilk resimde nişanlığın rengininde kullanmak istediğim kumaştan yapılmış bi elbise

nişanlık için gayet güzel seçim cnmmm rengide modeli de çok güzel..yalnız şunu demek istiyorum ben yaklaşık 1 sene neten tüm begendigim modelleri flaşhııma kaydettim her gittigim gelinlikcide benzerlerini denedim ve hiç güzel olmadııı..aklımda olmayan bi modeli aldım:)çünkü en iyi o yakıştı:)sende dene bence her gelinlikçilerin otaraflara gittiginde bi kaç model dene derim öyle daha iyi oluyor:)

teşekkür ederim canım bişey daha sorcam nişanı salonda değilde evde yaparsak yada bi kafe yada baraeğlenmeye gidersek yinede olurmu bu nişanlık?

vallaha ilk resimdende süper nişanlık olurmuş :)))
ama dediğin şekildede güzel olur... bende izmirliyim eğer değişik güzel modeller görmek istersen sana harika gelinlikleri olan iki yer söyleyebilirim...... fakat benim nacizane şöyle bir fikrim varki ilk başta gösterdiğin model çok güzel ama gelinlik biraz kapalı biraz masumiyeti simgeleyici şekilde olmalı diye düşünüyorum..... transparan modelleri gelinlikle çok bağdaştıramıyorum ne yazıkki.....

canım tavsiyeni bekliyorum bu arada yıkarıda yazdım bende gelinliği trasnparan istemiyorum göğüs çatal kısmıda kapalı olacak artık içine bi kat daha kumaş dikilerek trasnparanlık kapanır sanırım o zamanda gelinlik gösterişsiz olurmu bilmem tabi ama benim aklıma içine kumaş diktirmekten başka bişey gelmedi

cnm evde yada cafede olcaksa abiyeleri tercih et derim digeir abartılı olabilir..hani rengi altın sarısı olan abiye avrya işte o tammm evde yada cafe gibi yerde süper olur:)

pardon canım o yazdığını atladım demek ben evet dediğin şekilde daha iyi olur...
bide gelinklik her şartta gösterişli oluyo merak etme bol taşlı yaptırır hatta duvağını bile yine istediğin gösterişi elde edersin...
ilki Simge moda evi.... çankayada odak dövizin oradan denize doğru giderken sağda olması lazım...
yada tuba kuruyemişin oradan denize doğru giderken.. yani iki paralel caddeden birinde ama tam çıkaramadım.. harika şeyleri oluyo görmelisin.. birde kemeraltında şadırvan camiinin orada Zehra'yla moda var.... ordada nefis şeyler var.... yurtdışından gelme modeller filanda var bayaa bi kafan karışacak emin ol ikisini görürsen :))))

canım çok teşekkür ederim tavsiyen için en kısa zamanda gidip gezmek istiyorum anca içime sinecek model bulurum bide buraları dikim yapıyomu güzel dikiyomu eğer yapmıyosa dikim yapam modaevi önerirmisin canım?

canım valla simge dikim yapıyo olabilir emin değilim ama öyle gibi kalmış aklımda.... birde kemeraltında rüyam moda var orda dikildi benim gelinliğim ve çokta güzel diktiler aynen istediğim gibiydi bittiğinde(bikaç farklı gelinlikten birleştirerek çıkardılar istediğim modeli)..... ama onun dışında hiç bişiy diktirmedim biyerde ve o yüzden ne söylesem yalan olur..... ama güvendiğim tanıdıklarıma sorarım gider bakarsın belkide beğenir tercihini diktirmekten yana kullanırsın.. ama harika kıyafetleri olan yerler var ben riski pek sevmediğimden hep görüp alma taraftarıyım ama simgede acaip gelinlikler var bi gör diktirme fikrin değişir tahminimce.....

gidip gezicem canım anca karar veririm ben çok saol yardımların için ama yinede bu resmini koyduğum gelinliklerden istiyorum çünkü çok beğendim boyumda 160 uzun modeller pek uymaz bana bu modelle biraz uzun görünütüm kuyruklu modelleri taşıyamam etim ne budum ne minnoş bişeyim ben hihoyyyt

ahahahaa canım beniim minnoşta olsan kocaman platform topuklar giyersin nasılsa gelinlik alrındada kimseler görmüyo.... :))) bu arada sen şimdi utanmadan resimde çektirirsin demii :))))) bornova merkezde foto cihan var git bi gör bayılırsınnnn fon yok 3 katlı fotoğrafçıda tüm çekim mekanları gerçekkkk... kardeşimin resimleri orada çekildi harika şeyler çekmişler pozlar renklendirmeler harikaaa........

çok saol canım yaaa gerçekten ofotografçıda kafamı kurcalıyodu zaten bornovada oturcam gidip onada bakarım tadını çıakrmak isityorum bugünlerin gidip gezcem sorcam bakcam öyle opuyorumnanaktan aslında ayakabımı bile seçtim ama o ayakabı fantazi giyim satan mağazalarda varmış nasıl alcam onu yaaa :kedi: eklicektim ama eklemedi açık ayakabı bilekten taşlı bant var parmaklarda taşlı bant var çelik topuk incecik topukları ve çok uzun tam bana göre zemuszemus. bide netten bi pasta beğendim onuda yaptırmak istiyorum bildiğin güzel pasta yapa bi yer varmıopuyorumnanaktan çok oldum demiiiiiidelikafadulden

öncelikle fotoğrafçı bornova merkezde hükümet konağının yanında akbank varya onun yanına düşüyo durağın orda hemen... adı cihan...
gelelim pastayaaa madem sende bornovalı olacaksın ozaman hemen eniyi pastaneleri öğrenn :)))
şölen pastaneside elitte pastada çok iyidir... şölenin ege bölge birincilikleri filan var pastada..... sen bilirsin git bi bak.. ama tabi fiyatta ona göre...... yani mesela 4 kişilik pasta dışarda 15 se onlarda 24 gibi rakamlar var.. ama sen pazarlık edersin belki ayarlarsın bişiyler... bide bahsettiğin tarzda ayakkabılar kemeraltında var illa öyle yerlere gitmene gerek yok biri görür yanlış anlar sonra :)))))) bide o bahsettiğin tarzda ayakkabı rahat olurmu dersin öyle hiç durmayacağın bir gecede...? etekler kapatıyosa herzaman platform ayakkabı derim ben :))))

canım ayakkabım açık olmalı tırnak batması oluyo bide ayakkabı açık olursa vurma şansı az olur ama platformuda düşündüm ben ama korktum düşermiyim diye birazcık tepincemde o gece kaydirigubbakcemile3 ama pastane fikrine bayıldım hele fotografçının fonsuz oluşu çok hoşuma gitmişti süpersin sen çok teşekkür ederimmmm yupiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

Back