Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğimi seçtim sanırım yorumlarınızı bekliyorum...

rainbow86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
330
0
46
Aydın
kızlar temmuzda düğünüm var pronovias ın almudena modelini çok beğendim.
Wedding gown Almudena. Pronovias 2011
bazı farklılıklar yaptırmak istiyorum askıları biraz daha kalın olacak ve sırtıda V şeklinde gelecek.
sizce nasıl olur yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Güzel bir model, fakat çok sade, tamamen sadelikten yanayım diyorsan, zarif bir gelinlik bence

rozelinda merhaba, cok ilgisiz bu konuyla ama bu siteyi tam olarak kullanmayi bilmiyorum ve buradan mesaj atmaya karar verdim. dis estetigi icin hangi klinikte tedavi gordugunu soracaktim...bende onceden denenmis bir yerde tedavi olmak istiyorum da...dislerini de cok begendim...

yardimci olursan sevinirim...alverburcu@yahoo.com...tesekkurler.

Merhaba, özelden bilgileri mail atıyorum canım. Sende istersen msn adresini sil, sorun olmasın..Sevgiler..

kesinlikle çok hoş bence dediklerini yaptırırsan daha da güzel olacağını düşünüyorum canım

Canım bence olduğu gibi al. Kalın askı yapacaksan da v sini biraz kapatıp göğüs dekoltesinin daha hoş görünmesini sağlayabilirsin. Kalın askılı olunca mecburen sırtı da v oluyor tabi. Yani mecburenlik değil de öylesi daha uygun geliyor. Ama ben yine de olduğu gibi olsa daha güzel diye düşünüyorum :81:

ben çok beğendim sadeliği gerçekten süper. benimde böyleydi. gelinlik dediğin sade olur usturuplu olur temizliğin saflığın simgesi bence gelinlik... ve gayet hoş bir model. allahım mesut etsin yuvanızda bereket huzur eksik olmasın canım.

düğünü yapacağım mekan sade olacaksa bence güzel...
ama 5 yıldızlı otel vb lüks bi yer olacaksa bence çok sade olacak...

çok hoş sade.. tabi renkler ve zevkler tartışılmaz da, abartılı gelinlikleri hiç sevmemişimdir.. mekanla da alakası yok bence.. sonuçta düğün yeri süslü olur.. bir de gelin böyle abartılı gelinlikle çıkarsa komik durur gibime geliyor.. zaten ünlülerin düğünlerine de bakarım bazen öyle.. hep şık lüks yerlerde düğünleri ama gelinlikler çoğunlukla sade olur..
Rabbim mesut etsin.. fazla da para harcama gelinlik için :) her kızın hevesidir de .. 3-5 saat sonuçta.. sonra askıda duracak yıllarca

Çok beğendim taşı pulu yok sade bir gelinlik fakat modeli bu sadeliği kapatmış..mutluluklar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…