Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğimi aldım

ezgimm87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
141
3
46
Erzurum
kızlar aysiradan aldım 1850 tl duvak el çiçeği taç dahil. ama resmi ekleyemiyorum. 2011 modellerinden resim kopyalanmıyor ekleyemiyorum.o kadar çok yer gezdim ki ama vücuduma en uygun olan bu oldu. MBS0479 numaralı model. henüz kimse görmedi arkadaşlarımdan. sitesine girip bakma imkanınız olursa yorum bekliyorum :) öptüm hepinizi.

ben bi şekilde eklemeye çalıştım canım.
güzelmiş gelinliğin güzeeeeel bi gelin olucaksın

ben çok beğendim özellikle üst kısmı ve arkasındaki çicekleri... umarım yanlış bakmamışımdır ....
rabbim mutluluğunu daim etsin ve tamamına erdirsin...Unutmadam düğün gününde hiçbir aksilik çıkmasın inşallah ve herşey istediğin gibi olsun...

hepinize çoook teşekkür ederim:) ben de en çok 1. yi beğenmiştim ama onun göğüs kısmı üzerime oturmadı. daha güzelleri sizlerin olsun insallah:)

gelinligin guzelmis canim, bu arada hersey dahil diye yazmissin ama duvagini falan gordunmu..
Banada hersey dahil dediler hepsi icinde dediler.. ve bana verdigi duvagi gormen lazimdi yani duvak demeye bin sahit ister.. simdiden sana soyleyimde duvagini falan gorupte alsaydin.. sonradan duvak sectiriyolar ve ustune para aliyolar bizim dedigimiz bu duvaklardan degildi diye.. parayi odemeden herseyine bak canim.. verdikleri sac cicegi, taci falan cok berbatti hic birini almadim ben..
ve en kotusude herseyim tam diyosun sonradan is bitince ucret istiyolar olan damada oluyor

aaaaa çok güzelmiş benimkine benziyo ama benim taşlar gögüs altından tek omuza geliyo bende 1.750ye aldım çok güzel allah içine sindirsin inşallah

Son düzenleme:
bayıldım mükemmel bi seçim olmuş :81:
tam benim tarzım, sade, şık, zarif... bugün bi düğünüm olsa bunun gibi bişy alırdım.
mutluluklar...

Bende çok beğendim, zarif bir model, mutluluklar canım

canım duvağımi tacımı ve el çiçeğimi seçtim orada numaralarını not aldılar aynısından sipariş edicez dediler. inşallah söylediğin gibi bir problemle karşılaşmam çok can sıkıcı olur tekrardan duvak seçmek falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…