Gelinlik Modelleri Kızlar gelinliğimi aldım ama peki duvağı,takısı ve saç modeli nasıl olmalı???

Duvak gelinliğin kendi duvağı ama gelinlikçi hiç duvağa birşey yapmamış,görünce şok oldum.Çünkü sineklik gibi kenarları bomboş:))) ince bir dantel yaptırsam nasıl durur bilmiyorum.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için:))
.Bence de güzel inci set ama zarif ve sade olanlar harika duruyor...

güzel olur dağınık topuzla tek duvak. hatta bak gülben ergenin düğün fotolarına. ordaki duvağı saçı çok güzel bence. onun gibi bişey yaptırabilirsin canım.

Benim beğendiğim gelin başı modeli fotoğraftakiler gibi aslında.Ama istediğim gibi olur mu bilmiyorum.
:uhm:

Eklentiler

• $1.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 92
  • $hero21d.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 93
Benim beğendiğim gelin başı modeli fotoğraftakiler gibi aslında.Ama istediğim gibi olur mu bilmiyorum.
:uhm:

canim simdiden mutluluklar dilerim zarif bi gelinlik tac kullanarak hareket katabilirsin hatta istedigin sac modeli ilede cok hos olur sirf incili yada incili-tasli taclar oluyor.kolye olarak su yolu yada uzun degilde daha sade modeller daha güzel olur cicekli askin dan dolayi.

Teşekkür ederim canım.Ben incili taç hiç görmedim.Gelinlikçide yoktu ya.Ama bakarım.Uygun fiyatlı taç ,duvak ve gelin yapma el çiçeği nerede bulunur İstanbul da.Bir bilgisi olan var mı?

ikinci resimdeki gibi olur senin duvakla bence yerimseniben

Bu saç modelini yapmak zor gibi ama Ankara'da iyi bir kuaför bulursam inşallah içim rahat olacak.Hala kuaför bulamadım Tunalı da birkaç yere baktım ama pahalı ya ve hiçbir tanıdığım yok Tunalı da gelin başı yaptıran.:1no2:

canım gelinliğin büyük resimde daha güzel görünüyor çokta yakışmış sana bayıldım duvakın gerçekten çok sade kalmış sen benim dedim gibi yap o dantellerden ara ara serptir çok güzel ve kibar duruyor canım

Çok teşekkür ederim canım.Senin dediğin gibi güzel olur ben de baktım şimdi fotoğraflara.Gelinlikçim ile konuşucam bakalım gidip.a.s

Hayırlı olsun canım inşallah periler kadar güzel melekler kadar mutlu olursun, bence duvağına gelinliğin omzundaki çiçeklerden saçtır, yani küçük küçük çiçekler şeklinde, saçına tutturulan yeri de aynı çiçeğin yoğun hali olsun aşağıya doğru dağılan yanlardan toplanmış saç, ve bukle olan saçlarına takılmmış yine mnik çiçekler, ne dersin))) ay hayal ettim valla çok güzel oldun kız...

Teşekkür ederim:))))opuyorumnanaktan
Ama ben açık saç istemiyorum,rahat edemem açık saçla hiç.Toplu dağınık topuzda o omuzdaki çiçekleri serpiştirseler saçımın toplu olan yerine,güzel olur mu acaba ondan emin değilim.Tabi çiçekler omuzdakinin aynısı...

Bu arada düğünün nerede olacak, bence gelinlik+saç+ saçındaki aksesuar+ elinin çiçeği+ mekanla uyumlu olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…