Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim süper oldu bi bakın fikir olur:)

gelinliğin üst tarafını çok beğendim,kabarık olmasınıda beğendiysen sorun yok,yinede yakışmış,mutluluklar

canım benim çok yakışmış beraber çalışırken böyle birşey istediğini söylemiştin valla istediğinide yaptırmışsın her zamanki gibi süper olmuş mutluluklar haziranada benim var seni böyle görünce çok heyecanlandım:26:

ben çok beğeniyorum kabarık gelinlikleri çok güzel olmuş çokta yakışmış Allah hep mutlu huzurlu etsin:)

kızlaaar çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. fotoları ekleyip balayına gittiğimiz için ancak bakabildim siteye o yüzden geç cevap verdim. düşüncelerinizi okuyunca beğenmenize çoook sevindim

çok sağol canım benim. unutmamışsın da istediğim tarzı eminim çok güzel bi gelin olacaksın. ben de sabırsızlanıyorum senin düğün fotolarını görmek için:81:

Son düzenleme:
çok sağol canım benim. unutmamışsın da istediğim tarzı eminim çok güzel bi gelin olacaksın. ben de sabırsızlanıyorum senin düğün fotolarını görmek için

unuturmuyum hiççç sağol canım bende hemen eklerim düğünden sonra canım

saçlarını çok beğendim, bozulmadan uzun süre kalabildi mi? çok doğal olmuş

teşekkür ederim canım. walla saçlarım hiç bozulmadı. saat 2de bitmişti saçım. kuaförden sonra rüzgarda 2-3 saat dış çekim yaptık, akşam 8den 12ye kadar düğün sonra eğlence derken artık sabaha karşı dalgaları biraz düşmüştü o kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…