Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modellerikızlar gelinliğim süper oldu bi bakın fikir olur:)
canım benim çok yakışmış beraber çalışırken böyle birşey istediğini söylemiştin valla istediğinide yaptırmışsın her zamanki gibi süper olmuş mutluluklar haziranada benim var seni böyle görünce çok heyecanlandım:26:
kızlaaar çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. fotoları ekleyip balayına gittiğimiz için ancak bakabildim siteye o yüzden geç cevap verdim. düşüncelerinizi okuyunca beğenmenize çoook sevindim
canım benim çok yakışmış beraber çalışırken böyle birşey istediğini söylemiştin valla istediğinide yaptırmışsın her zamanki gibi süper olmuş mutluluklar haziranada benim var seni böyle görünce çok heyecanlandım:26:
çok sağol canım benim. unutmamışsın da istediğim tarzı eminim çok güzel bi gelin olacaksın. ben de sabırsızlanıyorum senin düğün fotolarını görmek için:81:
çok sağol canım benim. unutmamışsın da istediğim tarzı eminim çok güzel bi gelin olacaksın. ben de sabırsızlanıyorum senin düğün fotolarını görmek için
unuturmuyum hiççç sağol canım bende hemen eklerim düğünden sonra canım
teşekkür ederim canım. walla saçlarım hiç bozulmadı. saat 2de bitmişti saçım. kuaförden sonra rüzgarda 2-3 saat dış çekim yaptık, akşam 8den 12ye kadar düğün sonra eğlence derken artık sabaha karşı dalgaları biraz düşmüştü o kadar:)