Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim süper oldu bi bakın fikir olur:)

gelinliğin üst tarafını çok beğendim,kabarık olmasınıda beğendiysen sorun yok,yinede yakışmış,mutluluklar

canım benim çok yakışmış :46: beraber çalışırken böyle birşey istediğini söylemiştin valla istediğinide yaptırmışsın her :27: zamanki gibi süper olmuş mutluluklar haziranada benim var seni böyle görünce çok heyecanlandım:26:

ben çok beğeniyorum kabarık gelinlikleri çok güzel olmuş çokta yakışmış Allah hep mutlu huzurlu etsin:)

kızlaaar çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. fotoları ekleyip balayına gittiğimiz için ancak bakabildim siteye o yüzden geç cevap verdim. düşüncelerinizi okuyunca beğenmenize çoook sevindim :66::66::66:

canım benim çok yakışmış :46: beraber çalışırken böyle birşey istediğini söylemiştin valla istediğinide yaptırmışsın her :27: zamanki gibi süper olmuş mutluluklar haziranada benim var seni böyle görünce çok heyecanlandım:26:

çok sağol canım benim. unutmamışsın da istediğim tarzı:16: eminim çok güzel bi gelin olacaksın. ben de sabırsızlanıyorum senin düğün fotolarını görmek için:81:

Son düzenleme:
çok sağol canım benim. unutmamışsın da istediğim tarzı eminim çok güzel bi gelin olacaksın. ben de sabırsızlanıyorum senin düğün fotolarını görmek için

unuturmuyum hiççç:27: sağol canım bende hemen eklerim düğünden sonra canım:9:

saçlarını çok beğendim, bozulmadan uzun süre kalabildi mi? çok doğal olmuş

teşekkür ederim canım. walla saçlarım hiç bozulmadı. saat 2de bitmişti saçım. kuaförden sonra rüzgarda 2-3 saat dış çekim yaptık, akşam 8den 12ye kadar düğün sonra eğlence derken artık sabaha karşı dalgaları biraz düşmüştü o kadar:)

Back