Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim süper oldu bi bakın fikir olur:)

missbathory

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
74
2
86
İzmir
$18SANY0944.jpg $12SANY0910.jpg $10SANY0893.jpg $11SANY0903.jpg

şimdilik bu kadar foto koyuyorum daha sonra albüm olarak atacağım bütün resimlerimi.

:nazar:

gerçekten çok güzel çoook şık.
tam benim zevkime göre benim gelinliğimde buna benziyordu. sizinde içinize sinmiş belli ki, ne mutlu size...

mutlu mutlu uzun yıllar geçirmenizi diliyorum.

saçlarınız çok güzel ama gelınlıgınız ıcın aynı seyı soleyemıycem , bıraz kaba durmus ustunuzde bol gibi sanki ama önemlı olan sızın begenmenız , Mutluluklar

canim siz guzelsiniz ,o yuzden gelinlik uzerinizde guzel durmus, yoksa modelinde yada kumasinda bir orjinalite goremedim ben.. Allah bir omur mutlu etsin..

ben saçları gerçekten beğend,mm özellikle:) insan nedense en güzel gününde hep sımsıkı toplu saçlar topuz,yüzde tanınmayacak hale getirecek şekilde uygulanan makyaja bürünüyo hep.. düğünde görüpte beğenmediğim kadını sonradan görünce doğal haliyle nekadarda güzelmiş diye düşünyorum hep genelde:) sade şık ve çok hoş olmuşsun bence.. mutluluklar.. :)

duvağın ve saçın çok güzel olmuş. gelinliğinin özellikle üst kısmını çokkk beğendim. Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin. :65:

Etek kısmı çok yukarıda olmuş..Siz beğenip giymişsiniz mutluluklar ancak bence hoş bir gelinlik değil.​

bayıldım harika görünüyo..kabarık gelinlikleri sewiyorum ben yakışmış sanada...kısmet olursa benmkide mayıs sonunda dikilcek we bende böle kabarık yaptırıyorum:)

gelinliğin eteğinin kabarık olması bence çok önemli ve başka ayrıntılarla boğmayıp hem gösterişli hem de sade bir gelinlik elde edilmiş, tebrik ederim canım.. ancak yüzünün güzelliği gelinliğini gölgede bırakmış. tebrik ediyorum, ömür boyu mutluluklarr...

çok güzel olmuşsun canım maşalah:nazar:
ben kabarık gelinlik çok severim hem gelinlik dediğin kabarık olmalı bence abiye gibi duruyo diğerleri..
sana da çok yakışmış bu arada ama saçın topuz olsaymış daha bi hoş dururmuş..
mutluluklar:54:

Bence çok yakışmış..Benim tarzım değil ancak siz gayet güzel taşımışsınız üzerinizde..Zaten kostümlerde bana göre ilk dikkati çeken kıyafet değil siz olmalısınız ..Siz de bunu başarmışsınız :87:

Back