Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modellerikızlar gelinliğim süper oldu bi bakın fikir olur:)
saçlarınız çok güzel ama gelınlıgınız ıcın aynı seyı soleyemıycem , bıraz kaba durmus ustunuzde bol gibi sanki ama önemlı olan sızın begenmenız , Mutluluklar
ben saçları gerçekten beğend,mm özellikle:) insan nedense en güzel gününde hep sımsıkı toplu saçlar topuz,yüzde tanınmayacak hale getirecek şekilde uygulanan makyaja bürünüyo hep.. düğünde görüpte beğenmediğim kadını sonradan görünce doğal haliyle nekadarda güzelmiş diye düşünyorum hep genelde:) sade şık ve çok hoş olmuşsun bence.. mutluluklar.. :)
bayıldım harika görünüyo..kabarık gelinlikleri sewiyorum ben yakışmış sanada...kısmet olursa benmkide mayıs sonunda dikilcek we bende böle kabarık yaptırıyorum:)
gelinliğin eteğinin kabarık olması bence çok önemli ve başka ayrıntılarla boğmayıp hem gösterişli hem de sade bir gelinlik elde edilmiş, tebrik ederim canım.. ancak yüzünün güzelliği gelinliğini gölgede bırakmış. tebrik ediyorum, ömür boyu mutluluklarr...
çok güzel olmuşsun canım maşalah
ben kabarık gelinlik çok severim hem gelinlik dediğin kabarık olmalı bence abiye gibi duruyo diğerleri..
sana da çok yakışmış bu arada ama saçın topuz olsaymış daha bi hoş dururmuş..
mutluluklar
Bence çok yakışmış..Benim tarzım değil ancak siz gayet güzel taşımışsınız üzerinizde..Zaten kostümlerde bana göre ilk dikkati çeken kıyafet değil siz olmalısınız ..Siz de bunu başarmışsınız :87: