• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıll

gelinligin üst bölümü cok hosuma gitti...
ama etek bölümü keske kabarik olsaydi...
tabi ben kabarik seviyorum diye böyle diyorum...
ama yoksa gercekten cok güzel...
dilerim hersey istedigin gib olur canim...
mutluluklar...

gelinligin cok zarif cok hos :) allah herkese nasip etsin bu tatli telasi :utangac: bu arada bende saclarimi topuz yaptirmak istemem sahsen herzaman acik sac hayrani olmusumdur ama gelinlerin saclarida genellikle topuz oluyo :1no2: bazilarina cok yakisiyor gercekten ama bana hic yakismiyo yaa :bbo: gerci daha evlenmeme cook var :D

Bu gelinligi beyeniyorum mesela
673ab9.jpg

çok güzel cnm sadece etegi biras daha kabarık olsa daha iyi sanki..agız tasıyla giymen dilegiyle...

Canım Benim çok güzel bir gelinlik seçimi olmuş, kibar ve asil...
Yanlız bazı noktalara dikkat çekmek istiyorum. Annem terzi olduğu için bana da gelinliğimde çok yardımcı olmuştu. Kendisi dikmedi ama diktirdiğimiz yerde mesai yaptı...
Şmdi onun yorumlarını sana aktarıyorum, umarım yardımcı olur.
Gelinliğin üst kısmı çok asil, fakat omuzlar açık olduğu için bu kesimi kullanabilecekler minyon bayanlar. Yani omuzları çok geniş olmayan ve küçük göğüslüler, aksi takdirde göğüsler daha büyük omuz daha geniş görünür.
Boğazlı model olduğu için boynunun (boy değil boyun) biraz uzun olması gerekir.
elinliğin alt kısmı çok sade ve kibar ama kaliteli durmyor. Üstte kullanılan ağır dantelle karşılaştırınca çok basit durmuş. Tek kat şifon kullanmak yerine drapelerle zenginleştirilebilecek bir model tavsye ediyor annem. O çiçek de hiç olmamış orada...
Bu arada hangi danteli kullanırlarsa kullansınlar üstteki zenginliği vermeyecektir gerek fransız danteli olmalı, dantelin deseninin de yoğun olması gerekir, o şekilde bulunamıyorsa motifleri kesip boşluklara aplik yapsınlar mulaka, yoksa aynı havayı vermez...Umarım yardmcı olabilmişimdir.
Mutlulukla giymeni dilerim

ne zaman giyeceksin üzerinde de görürürüz inşallah
gerçekten çok güzel bir modelmiş çok asil duruyor gerçekten...

bu benimde beğendiğim gelinlikler arasında bir model. çok doğru bir seçim çok asil duruyo bence hiç düşünme diktir sana yakışacaktır. MUTLULUKLAR CANIM

Back