• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar gelinliğim nasıl, yorumlar mısınız?

canım gelinliğin güzel bende sade gelinlikleri seviyorum benimde şuan aklımda olan bi gelinlik var onu almayı düşünüyorum oda straptez ama askısı olcak ben omuza düşen dantel tarzı seviyorum beyendiğim gelinlikte dantel işlemli mesela senin dantel askı güzel böle bişey benim gelinliğime gidermi sence bende (kızlar düğünüm ağustosta buda almayı düşündüğüm gelinlik) bu başlıkta gelinlik yayınladım sayfanın alt tarafında bi baksana askısı böle olurmu hem gelinlikle ilgili fikrini almış olurum:34:

canım gelinliğin güzel bende sade gelinlikleri seviyorum benimde şuan aklımda olan bi gelinlik var onu almayı düşünüyorum oda straptez ama askısı olcak ben omuza düşen dantel tarzı seviyorum beyendiğim gelinlikte dantel işlemli mesela senin dantel askı güzel böle bişey benim gelinliğime gidermi sence bende (kızlar düğünüm ağustosta buda almayı düşündüğüm gelinlik) bu başlıkta gelinlik yayınladım sayfanın alt tarafında bi baksana askısı böle olurmu hem gelinlikle ilgili fikrini almış olurum:34:

Tatlım gelinliğini çok beğendim. Aysira ya ben de bakmıştım fakat bunu gözden kaçırmışım hehe..
Anladığım kadarıyla nişanlın straplez olmasından yana değil.. Peki o zaman kalpler kırılmasın =)
İnce, dantel askıları olabilir. Bu benim modeldekinden bir tık daha ince ;)
Şimdiden hayırlı olsun..:nazar:

bende denemiştim bu gelinliği.. zarif bir model ama bana olmadı :)
orda bir tane daha model vardı 155 le biten.. eteklerinin aşağısı işlemeli... onda kararsız kalmıştım şimdi başka bir yerde başka bir gelinlik yaptırıyorum :) mutluluklar dilerim.

bende denemiştim bu gelinliği.. zarif bir model ama bana olmadı :)
orda bir tane daha model vardı 155 le biten.. eteklerinin aşağısı işlemeli... onda kararsız kalmıştım şimdi başka bir yerde başka bir gelinlik yaptırıyorum :) mutluluklar dilerim.
O modeli hatırlıyorum denemiştim. Beli, etek uçları falan çok güzeldi ama gögüs kısmını beğenmemiştim ben..
Sana da mutluluklar dilerim :)

Bende askılı şekilde çok beğendim. straplez gelinliklerdense bu şekilde detaylı gelinlikler daha güzel geliyor gözüme :) ama askılı da olsa straplez de olsa eminim hepsi çok yakışıcaktır size içinize sine sine giyin mutlu bi şekilde :16:

çok güzel bir mmodel canım. ama b,r de üzerinde görelim olur mu . eminim çok yakışacaktır

Back