Gelinlik Modelleri Kızlar gelinliğim nasıl, yorumlar mısınız?

ladismack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
155
-1
66
Ankara
Merhabalar :)
Çok dolaştım ve sonunda bu gelinliği beğendim. Acaba sizler nasıl buldunuz merak ediyorum..
Straplez olarak düşünelim. Kollarını çıkarttırıcam çünkü..

hepinize teşekkür ederim

Eklentiler

• $HGB0135-2.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $1.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
bence de çok hoş..özellikle omuz detayı nı beğendim..çünkü herkes straplez giyiyo artık hiç görmek istemiyorum..bu tür omuz detaylarını seviyorum ben de.. mutluluklar........

bence de çok hoş..özellikle omuz detayı nı beğendim..çünkü herkes straplez giyiyo artık hiç görmek istemiyorum..bu tür omuz detaylarını seviyorum ben de.. mutluluklar........

Canım ama ben de straplez demiştim. Kollarını çıkartıcam. Yaz gelini olucam inşallah.. Straplez daha bir hoşuma gidiyor. Zevk meselesi tabi :)

hadi yaa...afedersin hiç okumadım direk resme baktım..beğenince de yorum yazdım direk...tabi zevk meselesi..ama herkes straplez giyiyo artık bunaldım doğrusu......bide üst kısımdaki hoş detaylar gelinliğe ayrı bi hava katıyo bence.........
neyse kusuruma bakma ama güzel gelinliğin :))) sen yine bi düşün derim omuz kısmını :)))))

Ne kusuru :) Fikirleriniz benim için önemli. Teşekkür ederim yorumun için de :)

Bence kolları böyle de cok hoş ama straplezde güzel olur eminim:) mutluluklar.

Bende gelinliği çok begendim straplezlerden kusucam artık yani :) bence böyle güzel öbür türlü her gelin aynı geliyor bana :)

süper. bende böyle bir gelinlik istiyorum. Ayrıca omuz detayı çok güzel. bence çıkarttırmayın derim. Hem oynarken sürekli yukarı çekmek zorunda kalırsınız.

süper. bende böyle bir gelinlik istiyorum. Ayrıca omuz detayı çok güzel. bence çıkarttırmayın derim. Hem oynarken sürekli yukarı çekmek zorunda kalırsınız.

Teşekkür ederim :) Modacıma sordum üzerine tam oturacağı için çekmek zorunda kalmayacaksın demişti.
Yoksa gerçekten çirkin bir görüntü olur.
Neredeyse herkes kollarını daha çok sevdi Bi gelsin bakalım gelinliğim kollarını bir daha değerlendiricem :)

canım bencede tekrar değerlendir. Düşmeyecekse sorun yok ama kollar çok hoş duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…