• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gebeyim acil yardım

seevgi

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
75
0
286
İstanbul
mrb kızlar ekimin 6 sında en son adet gördüm 31 gunde bır adet goruyorum .5 gun once ıdrar testı yaptım net ıkı cızgı cıktı daha sonra kan testı yaptım 924.1 cıktı ama haftalık degerı yazmıyor doktora gostermem gerekırmıs fakat doktora 2 hafta sonrası ıcın randevu alabıldım sımdı ben kac haftalık hamıleyım ve bu kan degerı normalmı bılgı sahıbı olan arkadaslarım yardımcı olabılırmı ılk gebelıgım ve ınternette arastırmaya yogun calıstıgım ıcın vakıt ayıramıyorum tskr ederım şimdiden hepınıze

Son düzenleme:
mrb kızlar ekimin 6 sında en son adet gördüm 31 gunde bır adet goruyorum .5 gun once ıdrar testı yaptım net ıkı cızgı cıktı daha sonra kan testı yaptım 924.1 cıktı ama haftalık degerı yazmıyor doktora gostermem gerekırmıs fakat doktora 2 hafta sonrası ıcın randevu alabıldım sımdı ben kac haftalık hamıleyım ve bu kan degerı normalmı bılgı sahıbı olan arkadaslarım yardımcı olabılırmı ılk gebelıgım ve ınternette arastırmaya yogun calıstıgım ıcın vakıt ayıramıyorum tskr ederım şimdiden hepınıze

canım en son 6 ekimde adet görmüşsün. ben en son 3 ekimde adet gördüm ve şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim. yani sende tahminen 5 hafta 3 günlük hamilesin. hiç moralini bozma değerinde gayet iyi. 2 hafta sonra gidince kalp atışını da duyarsın bebeğinide görürsün

((pinarima))çok tşkr ederim allah senı ve bebegını korusun hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın içim rahatladı

Canım benim bende bugn test yaptırdım 1000 çıktı sende hamilesin tebrik ederim :)

Back