• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Gebelikte Yaşayan Var MI?

Rumuzumyok25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
65
10
88
26
Bundan 1 ay önce her şey yolunda giderken bi gün vajinama, penis tam girdiğinde vajinamın darlığını hissederken birkaç saniye sonra ise bişey oluyor his duygusu denen bir şey kalmadı. Sadece girerken hissediyordum devamında hiç his yoktu eşimde aynı şekilde hissedemiyordu. Regl oldum 1 hafta sonra düzelir dedim, düzelmedi. Vajinamdan garip bi koku geliyordu da. Ve 1 aydır sürekli çamaşırımda beyaz akıntı var. Bugün regl olmam gerekirken hiçbir belirti yok. Sizce bu nedir? Doktora gideceğim randevu aldım. Size danışmak istedim

Merhaba kötü kokulu akıntı bildiğim kadarıyla vajinal mantar enfeksiyonu kaynaklı oluyor yanma ve kaşıntı şikayetleri de eklenirse gecikmeden doktora başvurmalısınız. Regl gecikmeniz icin de evdeki testler de güvenilir oluyor artık deneyebilirsiniz. Yumurtlama döneminiz regl başlangıç tarihinizden sonraki 15.gündür bu sürede Korunmasız beraberlik yasadiysaniz bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Regl gecikmeniz 4-5 günü bulursa test tavsiye ederim. 1 günlük gecikme hava şartlarından bile olabiliyor.

Back