- 18 Mart 2020
- 228
- 117
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mery mutlu
Düşük biraz ama pozitif test tekrarı olucak bazı anne adaylarında çok gec döllenme yerlesme olabiliyormus öle oldunu düşündü doktorHaber ver sonucu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük biraz ama pozitif test tekrarı olucak bazı anne adaylarında çok gec döllenme yerlesme olabiliyormus öle oldunu düşündü doktorHaber ver sonucu
89Kaç geldi bet testin
Var o zaman hayırlı olsun canım inşallah katlar
daha yumuryalma dönemi bu kadar erken belli olmazAdetime 18 gün var, gecen ay adetim 1 günlük pembe akıntı şeklindeydi sizce gebelik varmı![]()
Ben ilk öğrendiğimde 34 tü
Verdim doktor 89 dedi ama tekrar test istedi kimyasala karsıBar gibi duruyo sonucu bizimlede paylasirmisin kan ver bnce![]()
Hamileyim adece ilerliycekmi onu kontrol etcezdaha yumuryalma dönemi bu kadar erken belli olmaz
Canım o geçen ay ki geçirdiğinin adet olduğuna emin misinMerhaba hanı efendi gecen ay az pembe kanama ile 1 günlük adet gecirdim kanamanın ardını bekledim test için silik çıkması süpeye soktu sizle kafamı rahatlatmak istedim
Yerleşmeymiş bt 89 çıktı fakat test tekrarı kimyasal yada bos gebelik olabilir dedi doktorO
Canım o geçen ay ki geçirdiğinin adet olduğuna emin misin
Yerleşme kanaması felan olabilir
1 günlük adet olmaz bence
3 günden kısa adet kanaması olmaz siz baya 2 aylık hamilesiniz şu an muhtemelenMerhaba hanı efendi gecen ay az pembe kanama ile 1 günlük adet gecirdim kanamanın ardını bekledim test için silik çıkması süpeye soktu sizle kafamı rahatlatmak istedim
İnşallah devamı gelir duaları esirgemeyin ben sizlere ediyorum edeceğim3 günden kısa adet kanaması olmaz siz baya 2 aylık hamilesiniz şu an muhtemelen
Allah razı olsunİnşallah devamı gelir duaları esirgemeyin ben sizlere ediyorum edeceğim![]()