- 18 Mart 2020
- 228
- 117
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mery mutlu
-
Canım bi çizgi var ama adete 18 gün kala gebelik olmaz diye biliyorum adete 14 gün kala yumurtlama olur yumurtlamadan 10 gün sonra da hcg artmaya başlar gebelik oluşur.Adetime 18 gün var sizce gebelik varmı
Adete 18 gün kala gebelik olmaz diye düşündüm daha yumurtlama bile olmamış olabilir.Adetime 18 gün var sizce gebelik varmı
Adetime 18 gün var sizce gebelik varmı
Gecen ay adet 1 gün bile sürmediBence çok erken gebelik için daha yumurtlama günü bile değil adetten 3 gün önce falan yapın şuan çok erken teste boşu boşuna kendinizi strese sokmayin
Gecen adetim 1 günlük çok az ve pembeydi o yüzden 18 gün kala yaptım.Var gibi gorunuyor ama adete 18 gun kala test yapmak ta
O zaman o adet degildir muhtemelen yerlesme fln bence kan verin,)Gecen adetim 1 günlük çok az ve pembeydi o yüzden 18 gün kala yaptım.
Merhaba hanı efendi gecen ay az pembe kanama ile 1 günlük adet gecirdim kanamanın ardını bekledim test için silik çıkması süpeye soktu sizle kafamı rahatlatmak istedimCanım bi çizgi var ama adete 18 gün kala gebelik olmaz diye biliyorum adete 14 gün kala yumurtlama olur yumurtlamadan 10 gün sonra da hcg artmaya başlar gebelik oluşur.
Bende öyle düşündüm silik olması tedirgin etti idrarda görmeden hastaneye gitmek istemedim malum coronaO zaman o adet degildir muhtemelen yerlesme fln bence kan verin,)
Baslık nasıl değiştiriliyor yanlış anlatım kurbanıyımCanım bi çizgi var ama adete 18 gün kala gebelik olmaz diye biliyorum adete 14 gün kala yumurtlama olur yumurtlamadan 10 gün sonra da hcg artmaya başlar gebelik oluşur.
Adete 18 gün kala gebelik oluşmaz..henüz yumurtlama bile olmamis olabilirAdetime 18 gün var, gecen ay adetim 1 günlük pembe akıntı şeklindeydi sizce gebelik varmı
Var gibi canım bence seninki yerleşme kanamasıydıAdetime 18 gün var, gecen ay adetim 1 günlük pembe akıntı şeklindeydi sizce gebelik varmı
İstiyorsan kan ver canım aklında şüphe kalmasınMerhaba hanı efendi gecen ay az pembe kanama ile 1 günlük adet gecirdim kanamanın ardını bekledim test için silik çıkması süpeye soktu sizle kafamı rahatlatmak istedim
Verdim bekliyorumİstiyorsan kan ver canım aklında şüphe kalmasın
Hadi hayırlısı olsun inşallahVerdim bekliyorum
Haber ver sonucuVerdim bekliyorum
Düşük orada pozitif dedi test tekrarı olucak teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun inşallah
Kaç geldi bet testinDüşük orada pozitif dedi test tekrarı olucak teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?