• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik var mı lütfen bakın gözlerim ağrıdı bakmaktan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam bu da bugünden:) :)

Eklentiler

• 20171205_175323.jpg
    20171205_175323.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 106
Hsnnoya Hsnnoya canım seni bi ara başka topikte görmüştüm hamile olduğunu yazmıştın sanki. Ve de daha önce de senle haziran anneleri topiğindeydik ordan hatırladım adınıda :)

Çok teşekkürler kızlar ama bakalım ins kimyasal olmaz o yüzden çok da sevinemiyorum 2 ay önce kimyasal yaşadım çünkü hayırlısı ins yarın kan vericem
Valla pozitif :) Hadi hayırlı olsun :KK200:

Ay çok tatlıııı yihhhuuu

Hsnnoya Hsnnoya canım seni bi ara başka topikte görmüştüm hamile olduğunu yazmıştın sanki. Ve de daha önce de senle haziran anneleri topiğindeydik ordan hatırladım adınıda :)

Hayırlı olsun:))

Eklentiler

• 20171205_175323.jpg
    20171205_175323.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 86
Anladım canım, çok geçmiş olsun. Kimyasal nasıl oluyor. Gecen ay benzer bi durum var sandım ama sonra adetle sonlandıda o yuzden sordum :)

Kimyasal şöyle oluyor idrar ve kan testlerinde hamile çıkıyosun ama değerin hızla düşüyor hamilelik sonlanıyor kendiliğinden yalancı gebelik gibi bişey kan değerin bat 1 hafta geçince ortalama olarak sıfırlanıyor ve adet görmeye başlıyosun çoğu kişi yani bat bekleyip hatta 1 2 hafta test vs yapmayanlar anlamıyor bile kimyasal yaşadığını benim gibi meraklılar da böyle gereksiz üzüntü yaşıyor neyse bunu da yaşamış olduk ins tekrarlamaz

Kimyasal şöyle oluyor idrar ve kan testlerinde hamile çıkıyosun ama değerin hızla düşüyor hamilelik sonlanıyor kendiliğinden yalancı gebelik gibi bişey kan değerin bat 1 hafta geçince ortalama olarak sıfırlanıyor ve adet görmeye başlıyosun çoğu kişi yani bat bekleyip hatta 1 2 hafta test vs yapmayanlar anlamıyor bile kimyasal yaşadığını benim gibi meraklılar da böyle gereksiz üzüntü yaşıyor neyse bunu da yaşamış olduk ins tekrarlamaz

Canımm ben de gecen ay oyle bir durum yasadim.merakten erkenden baktim adete 6 gun kala pozitifti sonra deger dustu adet gunu de adet oldum ama bu ay adetim 8 gun gecti beta hcgm de gecen hafta 481 di kimyasal sonrasi gebelik daha yuksek bu hafta doktora gideecm umarim keseyi goruruz senin de guzel devam eder hic gecen aylari takma bu baska o baska

Canımm ben de gecen ay oyle bir durum yasadim.merakten erkenden baktim adete 6 gun kala pozitifti sonra deger dustu adet gunu de adet oldum ama bu ay adetim 8 gun gecti beta hcgm de gecen hafta 481 di kimyasal sonrasi gebelik daha yuksek bu hafta doktora gideecm umarim keseyi goruruz senin de guzel devam eder hic gecen aylari takma bu baska o baska

Yaa ins canım çok teşekkür ederim moral oldu umarım dediğin gibi olur ins bende o kısımlara gelirim kese kalp atışı vs senin de gözünaydın bebisini sağlıkla kucağına alman dileğiyle canim

Ben geçtiğimiz ay çatlatma iğnesi oldum. 10.gunden sonra yaptığım tüm idrar testlerinde silik pembe ikinci çizgi cıktı. 12.gunu kan testinde 5.19 çıktı. Biraz bekleyim çift cizgi cıkmaya devam ederse ikinci kez kan vereyim dedim. Bi iki gün sonrada testlerimde silik çizgi cıktı. Adete 4gun kala yani bi önceki adetten sonra 22.gunumde adet oldum ama kahverengi leke geldi bi gün sonra adet oldum ve bütün hamilelik belirtilerini yaşadım :( ne olduğunu anlayamadım doktorada gitmedim bu hayal kırıklığı yüzünden. Çok umutlanmıştım hatta giyerim diye bol tunik kazaklar aldım resmen elimde kaldı üzümtümden giymiyorum:( inşallah bu ay tuttururum diyodum ama eşimin amcası ağır hasta vefat durumu var, hayırlısı diyorum :(

Ben geçtiğimiz ay çatlatma iğnesi oldum. 10.gunden sonra yaptığım tüm idrar testlerinde silik pembe ikinci çizgi cıktı. 12.gunu kan testinde 5.19 çıktı. Biraz bekleyim çift cizgi cıkmaya devam ederse ikinci kez kan vereyim dedim. Bi iki gün sonrada testlerimde silik çizgi cıktı. Adete 4gun kala yani bi önceki adetten sonra 22.gunumde adet oldum ama kahverengi leke geldi bi gün sonra adet oldum ve bütün hamilelik belirtilerini yaşadım :KK43: ne olduğunu anlayamadım doktorada gitmedim bu hayal kırıklığı yüzünden. Çok umutlanmıştım hatta giyerim diye bol tunik kazaklar aldım resmen elimde kaldı üzümtümden giymiyorum:KK43: inşallah bu ay tuttururum diyodum ama eşimin amcası ağır hasta vefat durumu var, hayırlısı diyorum :KK43:

Geçmiş olsun sen de kimyasal yaşamışsın sanırım herkesin başına geliyor bu yalancı gebelik ins en kısa zamanda kazaklarını giyersin :) üzülme vardir bir hayir demekki daha zamani var

Geçmiş olsun sen de kimyasal yaşamışsın sanırım herkesin başına geliyor bu yalancı gebelik ins en kısa zamanda kazaklarını giyersin :) üzülme vardir bir hayir demekki daha zamani var
Maalesef karışık durumlar oldu anlam veremediğim :)
Kimyasaldan sonra gebelik daha kolay oluyor diyorlar seninde hemen kısmet olmuş inşallah bana da kısmet olur :)
Özel bişey yaptın mı canım olması için hap ya da ekstra bi yöntem :)

Maalesef karışık durumlar oldu anlam veremediğim :)
Kimyasaldan sonra gebelik daha kolay oluyor diyorlar seninde hemen kısmet olmuş inşallah bana da kısmet olur :)
Özel bişey yaptın mı canım olması için hap ya da ekstra bi yöntem :)

Tabiki hayır :KK66: sadece hayırlısını diledim hep şu an bişey olduğunu düşünmüyorum yine kimyasal olur korkusundan dolayı bakalım umarım bebişim benimledir akışına bırak fazla kasma ne de olsa bir oğlun var ya hic olmasaydi oyle düşün inan fazla kasmayınca daha iyi oluyor her şey hep hayırlısını dile özel biseye gerek yok

Tabiki hayır :KK66: sadece hayırlısını diledim hep şu an bişey olduğunu düşünmüyorum yine kimyasal olur korkusundan dolayı bakalım umarım bebişim benimledir akışına bırak fazla kasma ne de olsa bir oğlun var ya hic olmasaydi oyle düşün inan fazla kasmayınca daha iyi oluyor her şey hep hayırlısını dile özel biseye gerek yok
Orasıda öyle gerci :)
Aynen hayırlısı olur inşallah, içini ferah tut umarım sorunsuz bi 9 ay geçirirsin :)

Back