Kızlar gebelik testiyle ilgii bilgi lütfen

Gebe olsaydım epki o gün testten cikmazmiydi
1.20 diyorsun değere ben mi yanlış anladım belki yeni gebeliktir pko olduğun için yumurtlama günün belli olmaz geç döllenme olmuş olabilir normal değerler 0 diye biliyorum ben

1.20 diyorsun değere ben mi yanlış anladım belki yeni gebeliktir pko olduğun için yumurtlama günün belli olmaz geç döllenme olmuş olabilir normal değerler 0 diye biliyorum ben

Geçen adet zamanında 1.20 çıktı gerçi o zaman 5 gün sürmüştü bu seferde bugün 3 günüm kesildi gibi birşey yoğun gelirdi günde 2-3 ped degistirirdim 1 tane ped anca değiştirdim gün içinde anlamadım ki bende

Benim ilk testlerimde oyleydi isiga tutulunca görülüyordu 2 kez kan yaptirdim negatif cikmisti ama testlerim hala silik cikiyordu sonradan testlerim koyulasmaya baslayinca 3.kez kan testi yaptirdim pozitif cikti
Merhaba canim
Benim de test silik cikti ama kan 0 cikti adette gecikti
Sen ne kadar süre sonra pozitif gördün

2 gün regl oldum ama şimdi kesildi ilk pembe akıntı geldiğinde kan testi yaptırdım negatif çıktı şimdide kesildi bilmiyorum valla hamilemiyim
Kanda negatifse pozitif olmuyor ya aman salla öteki aya inşallah

Ben adete 3 gün kala erken gebelik testi yapıp çok net çift çizgi görmüştüm.
Ama kanda çıkmıyorsa yoktur. En kesin kan sonucu daima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…