- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.171
- 798
Mantar değildi benimki, yoğun akıntı vardı.Canım bendede mantar var vajinal enfeksiyon dediğin omu sağlık ocağındaki doktor mamtar varken hamile kalamazsın dedi ama ben yinede ümitliyim adetime 2 gün var bakalım
Yerleşme kanaması olabilir yarın testi yaptırdığın aynı saatlerde tekrarla canım artmıştırr değerin inşallah
1.20 diyorsun değere ben mi yanlış anladım belki yeni gebeliktir pko olduğun için yumurtlama günün belli olmaz geç döllenme olmuş olabilir normal değerler 0 diye biliyorum benGebe olsaydım epki o gün testten cikmazmiydi
1.20 diyorsun değere ben mi yanlış anladım belki yeni gebeliktir pko olduğun için yumurtlama günün belli olmaz geç döllenme olmuş olabilir normal değerler 0 diye biliyorum ben
Merhaba canimBenim ilk testlerimde oyleydi isiga tutulunca görülüyordu 2 kez kan yaptirdim negatif cikmisti ama testlerim hala silik cikiyordu sonradan testlerim koyulasmaya baslayinca 3.kez kan testi yaptirdim pozitif cikti
Merhaba hamilemisiniz acaba.?
Kanda negatifse pozitif olmuyor ya aman salla öteki aya inşallah2 gün regl oldum ama şimdi kesildi ilk pembe akıntı geldiğinde kan testi yaptırdım negatif çıktı şimdide kesildi bilmiyorum valla hamilemiyim
Oluyor benim 2 kere kan testim negatif cikti 3.cu pozitif cikti 3.nüde 2 gün arayla yaptirdimKanda negatifse pozitif olmuyor ya aman salla öteki aya inşallah
Adetten 2 gün önce gördüm pozitifiMerhaba canim
Benim de test silik cikti ama kan 0 cikti adette gecikti
Sen ne kadar süre sonra pozitif gördün
Benim de adetten 4 gün önce pozitif ti adet gununde test yaptırdım kan 0 ciktiAdetten 2 gün önce gördüm pozitifi
Oluyor benim 2 kere kan testim negatif cikti 3.cu pozitif cikti 3.nüde 2 gün arayla yaptirdim
Senin kaç gün geciktiBende bu veriyim olmadı canım fazlasıyla başım dönüyor bu ara miğdem çok kötü
4 gün gecikti sonrasında pembe akıntıyla geldi 5-6 damla ertesi gün kırmızıya dönük geldi yine ped doldurmicak kadar sonra kahve rengi akıntıyla son buldu 2 gün sürdüSenin kaç gün gecikti
Hamile oldun mu canım merak.ettim4 gün gecikti sonrasında pembe akıntıyla geldi 5-6 damla ertesi gün kırmızıya dönük geldi yine ped doldurmicak kadar sonra kahve rengi akıntıyla son buldu 2 gün sürdü
Hamile oldun mu canım merak.ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?