Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canm gördüm benkızlar dün yaptım bu testi ve ilk idrar falan değil akşam idrarımı yapınca 1 saat snra ki idrarla yaptım ben görüyorum ama fotografta çıkmıyor hatta ışığa tutunca pembe incecik bir çizgi var. çatlamanın 10. günü bu aradaEki Görüntüle 2624405 Eki Görüntüle 2624405
inşallahh vardırVar canm gördüm ben
Kaçıncı gun de yaptıninşallahh vardır ❤normalde çatlamadan 14 gün snra yapılması gerekiyor gebelik testi ama çok sabırsızım 15 aydır bekliyoruz![]()
çatlamanın 10. günüKaçıncı gun de yaptın
Iğne mi kullandın catlatma ignesiçatlamanın 10. günü
hayır ovulasyon testiyle takip ettim bu ayIğne mi kullandın catlatma ignesi
Hmm 2 gun sonra tekrar yap koyulaşıyor mu o zaman kesin vardrhayır ovulasyon testiyle takip ettim bu ay
Bende gördüm inşallah vardır. Ama 10ncu gün erken bi de ilk idrar değil hemde beklememiş. Yine iyi çıkmış bencekızlar dün yaptım bu testi ve ilk idrar falan değil akşam idrarımı yapınca 1 saat snra ki idrarla yaptım ben görüyorum ama fotografta çıkmıyor hatta ışığa tutunca pembe incecik bir çizgi var. çatlamanın 10. günü bu aradaEki Görüntüle 2624405 Eki Görüntüle 2624405
bekleyebildgm kadar beklicem erken gebelik testleri yanıltmıyor diye biliyorum ama. ben cok sanssz bir insanım kesin beni yanıltırHmm 2 gun sonra tekrar yap koyulaşıyor mu o zaman kesin vardr
Bende gördüm var benceimşallahhh❤![]()
Öyle düşünme bekle sabret dua et su mübarek ayda kavuşursun bebeginebekleyebildgm kadar beklicem erken gebelik testleri yanıltmıyor diye biliyorum ama. ben cok sanssz bir insanım kesin beni yanıltır❣
kızlar birde böyle karnım da doluluk hissi var sanki aferdesz çişim varmış gibi geçmiyor bel agrısı var birdeBende gördüm inşallah vardır. Ama 10ncu gün erken bi de ilk idrar değil hemde beklememiş. Yine iyi çıkmış bence
kızlar inşallah dediğiniz gibi olur allah isteyen herkese aratmadan nasip etsinBende gördüm var bence ❤Allah tamamına erdirsin
Gebeliktendir inşallah hayırlısıylakızlar birde böyle karnım da doluluk hissi var sanki aferdesz çişim varmış gibi geçmiyor bel agrısı var birde
inşallahGebeliktendir inşallah hayırlısıyla![]()
Bende gördüm var canım Allah tamamına erdirsin inşallahbekleyebildgm kadar beklicem erken gebelik testleri yanıltmıyor diye biliyorum ama. ben cok sanssz bir insanım kesin beni yanıltır❣