• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik testime bakar mısınız ?

oznur_leyla_

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
37
9
16
32
Kızlar bata 4 gün var. Dün yaptığımda saatler sonra ikinci çizgi çıktı buharlaşma çizgisidir dedim dikkate almadım. Bugün yine sabah test yaptım. Öyle zor bi çizgi gördüm ki hatta dedim sen öyle görmek istediğin için görüyosun bence bu çizgiyi yine 1-2 saat sonra baktığımda çizgi böyle olmuştu. Benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Gebelik var mıdır ?

Eklentiler

• 36D2B4BC-E406-4DFE-9959-E58F3EE58A05.webp
    36D2B4BC-E406-4DFE-9959-E58F3EE58A05.webp
    229,6 KB · Görüntüleme: 209
Günaydın hayırlı olsun güzelim var ben gördüm kan verip netleştir mutlaka hayırlı olsun🤲🏽🙏🏽

Benimde adet gecikmemin 2. Gününde yaptığım test bu markaydı böyle çıkmıştı
Hemen sabahı gidip kan verdim sonuç NEGATİF
ama gecikmemin 10. Günü bugün ne leke var ne bişey umarım ikimizde hamileyizdir 💓

Eklentiler

• 50D6D3A4-F906-482F-B334-4C632FDA8E92.webp
    50D6D3A4-F906-482F-B334-4C632FDA8E92.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 164
ama gecikmemin 10. Günü bugün ne leke var ne bişey umarım ikimizde hamileyizdir 💓
Bu test pozitif hayii olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Ben bu sabah yine test yaptım çok silik biz çizgi çıktı ama yine ben bile zor görüyorum 🙈

Ben bu sabah yine test yaptım çok silik biz çizgi çıktı ama yine ben bile zor görüyorum 🙈
Canim biraz sabirli ol. Biliyorum çok zor sabretmek. Ben kan verdikden sonra bile cevap çikana kadar evdr testler yapiyordum. InsaAllah vardir adetini bekle ki hergun stresle adetin gecikmesin. Sonra stresden mi hamilelikden mi gecikdi anlamiycaksin.InsaAllah vardir ♥️

Back
X