Markası ne kiKızlar daha önce de açtım aynı konu ama testin markasını çok bilen yok testine bir bakın pozitif mi ama regli gibi ağrım da var ümitlenemiyorum
Reglime bir gün var
Evitest, yurtdışındayımMarkası ne ki
Bu arada hamileymişsiniz hayırlı olsunMarkası ne ki
Tşk ederim benımki tüp bebek .Bu arada hamileymişsiniz hayırlı olsunregli gibi ağrınz olmuş muydu şu an beni düşündüren tek şey o
Az önce ben de test yaptım bat bugün. Çok silik kameraya gözükmeyen bir çizgi var sizinki de mi öyleBenim testime de bakarmısınız?
Evet canımönce ben de test yaptım bat bugün. Çok silik kameraya gözükmeyen bir çizgi var sizinki de mi öyle
Herhangi bir belirtiniz var mı acabaEvet canım
Bence hamilelik var testiniz pozitif çıkmışKızlar daha önce de açtım aynı konu ama testin markasını çok bilen yok testine bir bakın pozitif mi ama regli gibi ağrım da var ümitlenemiyorum
Reglime bir gün var
marka bilmiyorum ama gebelik var gözüküyor kasık ağrıları ilk gebelik dönemlerinde de oluyor başka marka alıp tekrarlayın isterseniz bu teste göre varKızlar daha önce de açtım aynı konu ama testin markasını çok bilen yok testine bir bakın pozitif mi ama regli gibi ağrım da var ümitlenemiyorum
Reglime bir gün var
Ay inşallah vardırmarka bilmiyorum ama gebelik var gözüküyor kasık ağrıları ilk gebelik dönemlerinde de oluyor başka marka alıp tekrarlayın isterseniz bu teste göre var
Ayy inşallahBence hamilelik var testiniz pozitif çıkmış
tekrarladınız mı testi orda kan testi ne zaman yapılıyorAy inşallah vardır
Yurtdısındayim Buraya göre 2 haftalık hamileyim ama sanırım türkiye de hamilelik, en son regl olunan ilk tarihten itibaren sayıldığı için, türkiyeye göre 4 haftalığım çünkü ultrasonda çıktıtekrarladınız mı testi orda kan testi ne zaman yapılıyor
gözünüz aydın olsun kesinleşmesine sevindim gerçekten türkiye'de son adet tarihi baz alınıyor evetYurtdısındayim Buraya göre 2 haftalık hamileyim ama sanırım türkiye de hamilelik, en son regl olunan ilk tarihten itibaren sayıldığı için, türkiyeye göre 4 haftalığım çünkü ultrasonda çıktı
Teşekkür ederim çok sağolungözünüz aydın olsun kesinleşmesine sevindim gerçekten türkiye'de son adet tarihi baz alınıyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?