Kızlar gebelik testime bakar mısınız pozitif mii

asdasdws

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
177
49
13
28
Kızlar daha önce de açtım aynı konu ama testin markasını çok bilen yok testine bir bakın pozitif mi ama regli gibi ağrım da var ümitlenemiyorum
Reglime bir gün var

Eklentiler

• IMG_0342.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 76
Benim testime de bakarmısınız?

Eklentiler

• 20250304_100643.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar daha önce de açtım aynı konu ama testin markasını çok bilen yok testine bir bakın pozitif mi ama regli gibi ağrım da var ümitlenemiyorum
Reglime bir gün var
marka bilmiyorum ama gebelik var gözüküyor kasık ağrıları ilk gebelik dönemlerinde de oluyor başka marka alıp tekrarlayın isterseniz bu teste göre var

tekrarladınız mı testi orda kan testi ne zaman yapılıyor
Yurtdısındayim Buraya göre 2 haftalık hamileyim ama sanırım türkiye de hamilelik, en son regl olunan ilk tarihten itibaren sayıldığı için, türkiyeye göre 4 haftalığım çünkü ultrasonda çıktı

gözünüz aydın olsun kesinleşmesine sevindim gerçekten türkiye'de son adet tarihi baz alınıyor evet

gözünüz aydın olsun kesinleşmesine sevindim gerçekten türkiye'de son adet tarihi baz alınıyor evet
Teşekkür ederim çok sağolun bu arada doktorlar çok donuk burda doğru düzgün bir öneride bulunmadı. Karın ve kasık ağrım var baya eğilip kalktıkça iğne batmaları oluyor sizce normal mi? Bugün normalde regli günümdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…