Gebeliğe Hazırlık Kizlar gebelik testi bakar misinz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Byzakara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
144
58
48
25
Kizlar 3 4 tane test yaptım ikisinde böyle cıktı farklı ikiside bazılarında negatif çıktı acaba gebelik var adetim yarın bunları 3 4 gün önce yapmstm fotoları yeni yaptigimda çekmiştim hemen cıktı acaba varmı gebelik tek.belirti adet olacak gibi 1 haftadır ağrı adet oldum diyorum bakıyorum beyaz akıntı bilmiyorum sizce var mı

Eklentiler

• 20201013_230615.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 341
Kuruma çizgisi gibi duruyor

Tek foto yuklenmiş oda kuruma cizgisi givi duruyor ince testte kurudıgu belli zaten yenı yaptıgın atarmısın

Canım ikisini birlestirmisim üstteki farklı alttaki farklı
tamam canım şimdi gordum İnterneti zayıf yarım gosterdi fotoyu ıkıncı de var gebelik hemen cıktıysa birinci neden ole kuruken mi cektin yoksa ilk yaptıgında nasıl du 1. Foto bide markaları ne

tamam canım şimdi gordum İnterneti zayıf yarım gosterdi fotoyu ıkıncı de var gebelik hemen cıktıysa birinci neden ole kuruken mi cektin yoksa ilk yaptıgında nasıl du 1. Foto bide markaları ne
Canım 1.de az bar gibiydi dedim kuruntu yapıyorum kuruyunca daha belli oldu sonra kuruma çizgisi dedim ikinci yaptım o hemen cıktı ama 1 2 tanede negatif vardı belkide çok yenidir bugün adet günüm gecikirsem direk kan verecem testlerle uğraşmayacam strese sokuyor insanı varsa var yoksa yok

Anladım evet sitresli işler. İnsallah vardır ya

Merhaba kızlar benimde adetim 9 gün gecikti test yaptım böyle çıktı var mı sizce gebelik

Eklentiler

• 7AAE47C3-1D8F-4C0B-BB8E-1C2B670DFA01.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 231
  • 8E812162-33F7-418A-8A50-CBD15C6E825C.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 219
9 günde daha belirgin olmalıydı ama acaba adete yakın ilişki yaşadınız da ondan mı gebelik oldu.
Bilmiyorum ki belki olabilir adete yakında yaşadık ama belki öyle olmuştur Ama gebelik olmasaydı ikinci çizgi çıkar mıydı kafam karıştı

Benim 2 günlük gecikmede çok çok belirgindi buna göre. 9 güne göre çok silik geldi ya geç döllenme ya başka bir şey kimyasal gebelik hakkında çok bilgim yok o olabilir mi dedim de. Bi kan ver en iyisi ya da yarın tekrar yap daha belirgin olacak mı

Sanırım kan testi en iyisi olcak siz hamile misiniz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…