Kızlar silik çizgi mi kuruma çizgisi mi aklık çok karıştı yardım edin. Çatlatma iğnesi 17.günğm. 11 ocakta kan 0 çıkmıştı hala regl olmayınca test yapmak istedim 10-15 dk da çıktı böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inşallah doğrudur çok heyecanlandım. Rabbim kucağımızı bebeklerimizle doldursun. Tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur inşallahMaşşallah çizgileri net gördüm dua et bizde çizgiler görelim
Aminnnn allah razı olsunYa inşallah doğrudur çok heyecanlandım. Rabbim kucağımızı bebeklerimizle doldursun. Tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur inşallah
Canım benden sana tavsiye dualarını tam et. Bende senin gibi dua ediyordum. İki defa gebelik yaşadım hatta çizgilerim kırmızı oldu ama keseyi göremeden düştüler. O yüzden duanı tam etSilikte olsa bir çizgi görsem allahım inşallah olur
Tamam canım çok doğru dedin sen bana umut oldun allah razı olsunCanım benden sana tavsiye dualarını tam et. Bende senin gibi dua ediyordum. İki defa gebelik yaşadım hatta çizgilerim kırmızı oldu ama keseyi göremeden düştüler. O yüzden duanı tam et
Merhabalar inşallah bu gebeliğiniz çok güzel ilerlerönceki düşükleriniz nasıl oldu bir de betanız nasıl ilerledi merak ettimCanım benden sana tavsiye dualarını tam et. Bende senin gibi dua ediyordum. İki defa gebelik yaşadım hatta çizgilerim kırmızı oldu ama keseyi göremeden düştüler. O yüzden duanı tam et
Amin canım inşallah. Betam çok güzel ilerliyordu 4+6 da tekrar kan tahlili verdim betaya baktık artık kese için gün alacaktık260 dan 166 ya düşmüştü. Sonra değer yavaş yavaş düştü ve kanamayla sonlandıMerhabalar inşallah bu gebeliğiniz çok güzel ilerlerönceki düşükleriniz nasıl oldu bir de betanız nasıl ilerledi merak ettim
Yaaa çok geçmiş olsun benimde betamAmin canım inşallah. Betam çok güzel ilerliyordu 4+6 da tekrar kan tahlili verdim betaya baktık artık kese için gün alacaktık260 dan 166 ya düşmüştü. Sonra değer yavaş yavaş düştü ve kanamayla sonlandı
Öncelikle 1500 ü geçince kimyasal ihtimali pek kalmıyor. Artışların gayet güzel. Bence kendini hiç strese sokma 2-3 gün sonra gidin bakım kese var mı yok mu. Olmazsa başka doktora da görünYaaa çok geçmiş olsun benimde betam
3 Ocak 30
6 Ocak 125
10 Ocak 585
13 Ocak 1324 sizce benim değerlerim nasıl korkuyorum dış gebelik diye doktor rahmin beklediğim gibi kalınlaşmamış dedi
2 gün sonra kese için çağırdı
Kimyasaldan değilde dış gebelikten korkuyorum doktor Progesterona başlattıÖncelikle 1500 ü geçince kimyasal ihtimali pek kalmıyor. Artışların gayet güzel. Bence kendini hiç strese sokma 2-3 gün sonra gidin bakım kese var mı yok mu. Olmazsa başka doktora da görün
İnşallah dağlıkla devam ederKimyasaldan değilde dış gebelikten korkuyorum doktor Progesterona başlattı