• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik testi acil

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.414
587
43
26
Kızlar silik çizgi mi kuruma çizgisi mi aklık çok karıştı yardım edin. Çatlatma iğnesi 17.günğm. 11 ocakta kan 0 çıkmıştı hala regl olmayınca test yapmak istedim 10-15 dk da çıktı böyle

Eklentiler

• IMG_1627.jpeg
    IMG_1627.jpeg
    150,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_1624.jpeg
    IMG_1624.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1625.jpeg
    IMG_1625.jpeg
    139,8 KB · Görüntüleme: 31
Maşşallah çizgileri net gördüm dua et bizde çizgiler görelim 🥹🤲🏻

Silikte olsa bir çizgi görsem allahım inşallah olur 🥹❤️

Canım benden sana tavsiye dualarını tam et. Bende senin gibi dua ediyordum. İki defa gebelik yaşadım hatta çizgilerim kırmızı oldu ama keseyi göremeden düştüler. O yüzden duanı tam et ❤️
Tamam canım çok doğru dedin sen bana umut oldun allah razı olsun ❤️🥰

Canım benden sana tavsiye dualarını tam et. Bende senin gibi dua ediyordum. İki defa gebelik yaşadım hatta çizgilerim kırmızı oldu ama keseyi göremeden düştüler. O yüzden duanı tam et ❤️
Merhabalar inşallah bu gebeliğiniz çok güzel ilerler💝önceki düşükleriniz nasıl oldu bir de betanız nasıl ilerledi merak ettim

Merhabalar inşallah bu gebeliğiniz çok güzel ilerler💝önceki düşükleriniz nasıl oldu bir de betanız nasıl ilerledi merak ettim
Amin canım inşallah. Betam çok güzel ilerliyordu 4+6 da tekrar kan tahlili verdim betaya baktık artık kese için gün alacaktık260 dan 166 ya düşmüştü. Sonra değer yavaş yavaş düştü ve kanamayla sonlandı

Amin canım inşallah. Betam çok güzel ilerliyordu 4+6 da tekrar kan tahlili verdim betaya baktık artık kese için gün alacaktık260 dan 166 ya düşmüştü. Sonra değer yavaş yavaş düştü ve kanamayla sonlandı
Yaaa çok geçmiş olsun benimde betam
3 Ocak 30
6 Ocak 125
10 Ocak 585
13 Ocak 1324 sizce benim değerlerim nasıl korkuyorum dış gebelik diye doktor rahmin beklediğim gibi kalınlaşmamış dedi
2 gün sonra kese için çağırdı

Yaaa çok geçmiş olsun benimde betam
3 Ocak 30
6 Ocak 125
10 Ocak 585
13 Ocak 1324 sizce benim değerlerim nasıl korkuyorum dış gebelik diye doktor rahmin beklediğim gibi kalınlaşmamış dedi
2 gün sonra kese için çağırdı
Öncelikle 1500 ü geçince kimyasal ihtimali pek kalmıyor. Artışların gayet güzel. Bence kendini hiç strese sokma 2-3 gün sonra gidin bakım kese var mı yok mu. Olmazsa başka doktora da görün

Öncelikle 1500 ü geçince kimyasal ihtimali pek kalmıyor. Artışların gayet güzel. Bence kendini hiç strese sokma 2-3 gün sonra gidin bakım kese var mı yok mu. Olmazsa başka doktora da görün
Kimyasaldan değilde dış gebelikten korkuyorum doktor Progesterona başlattı

Back