• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik mi sizce

zehracanum

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
18
Merhaba arkadaşlar ben bu ay korunmayı bıraktım ve 2 ocakta son adetim dongum 28 29 30 arası değişiyor şuan adete 6 gün varken test yaptım çıkmadı ama midem bulanıyor alt karın ağrısı diz ağrısı birde ağızda tatsızlık sizce gebelik varmıdır en erken adetten önce ne zaman yapsam çıkar?💕

Çok acele etmişsiniz test yapmak için. Bekleyin bi adetiniz geçsin. Diğer hissettiğiniz şeyler beklenti içinde olduğunuz için psikolojikmen olabilir

Bu kadar erken belirtinin ihtimali yok psikolojiktir adet günü test yapın varsa mutlaka çıkar zaten

Kızlar 11 gündür adetim geçiyor. Test yaptım bugün tek çizgi çıktı. Acaba test mü bozuk yoksa ben mi bozuldum 😁

Bizde 9 aydır deniyoruz. Hiçbir problem yok neden olmuyor anlamıyorum. Çok stres yaptım bende. Reglime 7 gün var sürekli vücudumu dinliyorum.

Merhaba arkadaşlar ben bu ay korunmayı bıraktım ve 2 ocakta son adetim dongum 28 29 30 arası değişiyor şuan adete 6 gün varken test yaptım çıkmadı ama midem bulanıyor alt karın ağrısı diz ağrısı birde ağızda tatsızlık sizce gebelik varmıdır en erken adetten önce ne zaman yapsam çıkar?💕
Henüz erken bekleyin derim kendinizi kasmayın, olur inşallah en kısa zamanda

Back
X