• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenenler yardımcı olabilirmi

Aclyrdm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
102
13
13
25
Kızlar merhaba adetime 7gün kala göğüs hassasiyetim ağrı vardı şuan 3gün var azalmaya başladı her regl öncesi çenemde küçük sivilce çıkar yine çıktı birde başımda biraz büyük çıktı bel ağrım var ara ara yani regl belirtileriyle aynı olup gebe olduğunu öğrenen varmı göğüs hassasiyeti geçtiği için umudumu kaybetmelimiyim lütfen yardımcı olun belirtileriniz neydi ve ne zaman başladı bilgili olanlar yazabilirmi 🥲

Benim çocuğum var. Adetten önceki gün 60 betayla öğrenmiştim ve öğrenene kadar hiç bir belirtim olmamıştı sadece istediğim için var mıdır acaba diye test yapmıştım. İşin ilginci göğüs ağrım ve şişliğim 3 4 aylık hamile olduğumda başlamıştı ancak kısa sürüp sonra geçmişti. Gebeliğim de de hiç bir sorun olmadı ve doğum da öyle yaptım bu arada. (hormonal vs.)

Kızlar merhaba adetime 7gün kala göğüs hassasiyetim ağrı vardı şuan 3gün var azalmaya başladı her regl öncesi çenemde küçük sivilce çıkar yine çıktı birde başımda biraz büyük çıktı bel ağrım var ara ara yani regl belirtileriyle aynı olup gebe olduğunu öğrenen varmı göğüs hassasiyeti geçtiği için umudumu kaybetmelimiyim lütfen yardımcı olun belirtileriniz neydi ve ne zaman başladı bilgili olanlar yazabilirmi 🥲
Regl ve hamılelik aynı belirtiler çok çoğu. Bebek istiyor olduğunuzdan piskolojik bile olabilir . Adetiniz geçsin 5-6 gün sonra umutlanın

Ben hamile olduğuma ihtimal vermiyordum birebir regl belirtisi yaşadım.Sonra gebe olduğumu öğrendim ama düşükle sonuçlandı

Bence gayet iyi kese 3000de görünüyor diye biliyorum ben. Alttan muayene ile ise 1500 sonrası görünüyor

Back