Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar gebeliğini farklı belirtilerle öğrenen oldu mu
(reglime 9 gün var öncelikle )Kızlar benim bat 2-3 Şubat hâlâ akıntım var acaba yumurtlama şimdi mi oluyor bilmiyorum onun dışında çok özür dilerim ama kabızlık durumu var böyle öğrenen olmuş muydu gebeliğini acaba
(reglime 9 gün var öncelikle )Kızlar benim bat 2-3 Şubat hâlâ akıntım var acaba yumurtlama şimdi mi oluyor bilmiyorum onun dışında çok özür dilerim ama kabızlık durumu var böyle öğrenen olmuş muydu gebeliğini acaba
Bende aynı durumdayım ya, 14-15-16 gibi yumurtalama oldu, ama şimdi koyu sarıya yakın akıntı geliyor, bat 2 Şubat acaba gebelik belirtisi mi anlamıyorum
Bende aynı durumdayım ya, 14-15-16 gibi yumurtalama oldu, ama şimdi koyu sarıya yakın akıntı geliyor, bat 2 Şubat acaba gebelik belirtisi mi anlamıyorum
Bende yumurta catlayali 5 gün oldu cok erken bliyorum ama dünden beridir bel ağrısı çok var ayakta cok duramıyorum, beyaz akıntım var, kabızlık ve şişkinlik te var anlamadım ya psikoji olabilir diye çok bağlamıyorum ve düşünmüyorum hiç ama ilk defa böyle oluyor anlamadım gitti