- 7 Ocak 2021
- 1.530
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
-
Benimde adetime 1 hafta var erken yumurtlamıştım hamilemiyim bende bilmiyrm canım daha önce hiç ikinci cizgi bile görmemiştim18 mayısta regl olmam gerekiyordu. 19 unda peçeteye leke geldi, aksamında iliskiye girdik pedimde leke vardı, suan hic bisey yok. Reglden 10 gün önce göğus hassasiyetim vardi ve sular seller gibi akintim vardi , kasıklarımı biri cimcikliyormus gibi aciyordu igne batarcasina cekilircesine, bugün de erken gebelik testi aldim 2. Cizgi silik çıktı anlamadim, 1 yildir evliyim ve evlendigim gunden beri cocuk denemesi yapiyoruz. Ve kabızlik cekiyorum bazen duzene giriyor suan kasiklarim hala çekiliyor gibi oluyor hep bi gaz hali var ve hala regl olmadım rahmimde bi şişkinlik var sankiEki Görüntüle 3070298 Eki Görüntüle 3070295 Eki Görüntüle 3070296 Eki Görüntüle 3070297
İnşallah, az miktarda var suan kahve rengi, büyük ihtimalle kirmiziya doner, ilk kez boyle olmustumİns vardır, muhakkak yaz sonucunu.
Akıntın ne renk ve miktardı?
Merhaba nromal testte cikmamasi cok normal erken gebelik testinin ozelligi erken cikarmasi canm bende gebeligimi cok erken ogrendim normal testte haftalar sonra cikti bence gebesin yarini beklmeyip ozel hastanede yada herhangi bir acilde kan verebilirsin umarim gebesindir18 mayısta regl olmam gerekiyordu. 19 unda peçeteye leke geldi, aksamında iliskiye girdik pedimde leke vardı, suan hic bisey yok. Reglden 10 gün önce göğus hassasiyetim vardi ve sular seller gibi akintim vardi , kasıklarımı biri cimcikliyormus gibi aciyordu igne batarcasina cekilircesine, bugün de erken gebelik testi aldim 2. Cizgi silik çıktı anlamadim, sonra da normal test yaptim hic bisey cikmadi gibi gözüküyordu ama böyle şaşı olacak kadar bakarsan cok silik bi cizgi var gibiydi, simdi de kahverengi akıntı gelmis sanirim adet olcam
İnşallah hamileyizdir, benimkide boyleydi bi tık koyu duruyoduBenimde adetime 1 hafta var erken yumurtlamıştım hamilemiyim bende bilmiyrm canım daha önce hiç ikinci cizgi bile görmemiştiminşallah hamilesindir
Ama suan kahverengi leke geliyor bendenMerhaba nromal testte cikmamasi cok normal erken gebelik testinin ozelligi erken cikarmasi canm bende gebeligimi cok erken ogrendim normal testte haftalar sonra cikti bence gebesin yarini beklmeyip ozel hastanede yada herhangi bir acilde kan verebilirsin umarim gebesindir
Normal testte yumurtlamadan kac gün sonra ogrendin canım?Merhaba nromal testte cikmamasi cok normal erken gebelik testinin ozelligi erken cikarmasi canm bende gebeligimi cok erken ogrendim normal testte haftalar sonra cikti bence gebesin yarini beklmeyip ozel hastanede yada herhangi bir acilde kan verebilirsin umarim gebesindir
Yumurtlama testi yapmiyordun maalesef bilmiyorumNormal testte yumurtlamadan kac gün sonra ogrendin canım?
Kanda mı cok erken öğrenmiştin gebeligini?
Yerlesme olabilir belki yerlesme kanamasi bende yasadim bekle umarim donmwz kirmiziyaAma suan kahverengi leke geliyor benden
Insallah dönmez yaYerlesme olabilir belki yerlesme kanamasi bende yasadim bekle umarim donmwz kirmiziya
Yumurtladığının akıntıdan, sancıdan anlamıyor musun? Ben sancıdan anlıyorum.Yumurtlama testi yapmiyordun maalesef bilmiyorum
Tahmini yumurtlamadan 12 gun sonraydi uygulamanin gosterdigi ve skintimin oldugu gunden adetim pco sebebiyle duzensizdi gene uygulamanin gosterdigi tarihi 1 gun geçmişti evet iliski hep devam etti gun aşırı sekildeYumurtladığının akıntıdan, sancıdan anlamıyor musun? Ben sancıdan anlıyorum.
Adetin kac gun gecince çıkmıştı testte? Ve geciktiginde de düzenliiliski olmuş muydu?
Iki farkli melek var aman yanlislik olmasinYumurtladığının akıntıdan, sancıdan anlamıyor musun? Ben sancıdan anlıyorum.
Adetin kac gun gecince çıkmıştı testte? Ve geciktiginde de düzenliiliski olmuş muydu?
Ben olmayacak diye duzenli devam edemedim, 4,5 gunde bir olduTahmini yumurtlamadan 12 gun sonraydi uygulamanin gosterdigi ve skintimin oldugu gunden adetim pco sebebiyle duzensizdi gene uygulamanin gosterdigi tarihi 1 gun geçmişti evet iliski hep devam etti gun aşırı sekilde
Sonucu haber ver inşIki farkli melek var aman yanlislik olmasinbenim adetten bi 10 gun once baslayan kasik agrilarim oldu boyle kasigima biri igne batiriyo gibiydi muhtemelen yumurtlama donemiydi ki o gunlerde hic es gecmedik duzenli iliski oldu , 18 inde de regl olmam gerekiyodu olamamistm 19 unda peceteye hafif pembe bi leke geldi sonrasinda bidaha olmadim diyodum ki bugun kahverengi leke geldi
InsallahSonucu haber ver inş
Öyle diyorlar ağrı kesiciler kesermis adet oldunuz galibaParol adeti kesiyo mu
Parol almistim feci basim agrimisti sanirim o kesti adetimi , suan adet oluyorumÖyle diyorlar ağrı kesiciler kesermis adet oldunuz galiba
Gebe degilimSonucu haber ver inş
İnş bi dahaki aylaraGebe degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?