Kızlar gebe miyim, deneyimsizim yardim eder misiniz

Benimde adetime 1 hafta var erken yumurtlamıştım hamilemiyim bende bilmiyrm canım daha önce hiç ikinci cizgi bile görmemiştim inşallah hamilesindir

Eklentiler

• 294CB725-1F1D-4AF2-9940-10E334594A2C.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 196
  • 51E0CB93-01A2-49C1-A183-35A14F6E9D6D.jpeg
    82,2 KB · Görüntüleme: 187
  • E419981B-1E26-477C-BA77-DCF20CFCD7C3.jpeg
    171,3 KB · Görüntüleme: 189
Merhaba nromal testte cikmamasi cok normal erken gebelik testinin ozelligi erken cikarmasi canm bende gebeligimi cok erken ogrendim normal testte haftalar sonra cikti bence gebesin yarini beklmeyip ozel hastanede yada herhangi bir acilde kan verebilirsin umarim gebesindir

Ama suan kahverengi leke geliyor benden

Normal testte yumurtlamadan kac gün sonra ogrendin canım?
Kanda mı cok erken öğrenmiştin gebeligini?

Yumurtladığının akıntıdan, sancıdan anlamıyor musun? Ben sancıdan anlıyorum.

Adetin kac gun gecince çıkmıştı testte? Ve geciktiginde de düzenliiliski olmuş muydu?
Tahmini yumurtlamadan 12 gun sonraydi uygulamanin gosterdigi ve skintimin oldugu gunden adetim pco sebebiyle duzensizdi gene uygulamanin gosterdigi tarihi 1 gun geçmişti evet iliski hep devam etti gun aşırı sekilde

Yumurtladığının akıntıdan, sancıdan anlamıyor musun? Ben sancıdan anlıyorum.

Adetin kac gun gecince çıkmıştı testte? Ve geciktiginde de düzenliiliski olmuş muydu?
Iki farkli melek var aman yanlislik olmasin benim adetten bi 10 gun once baslayan kasik agrilarim oldu boyle kasigima biri igne batiriyo gibiydi muhtemelen yumurtlama donemiydi ki o gunlerde hic es gecmedik duzenli iliski oldu , 18 inde de regl olmam gerekiyodu olamamistm 19 unda peceteye hafif pembe bi leke geldi sonrasinda bidaha olmadim diyodum ki bugun kahverengi leke geldi

Tahmini yumurtlamadan 12 gun sonraydi uygulamanin gosterdigi ve skintimin oldugu gunden adetim pco sebebiyle duzensizdi gene uygulamanin gosterdigi tarihi 1 gun geçmişti evet iliski hep devam etti gun aşırı sekilde
Ben olmayacak diye duzenli devam edemedim, 4,5 gunde bir oldu

Sonucu haber ver inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…