Kızlar gebe kalmayla alakalı

Canım hsg de eğer rahimde yapışıklığın falan var ve onlar açıldıysa o zaman gebelik olabiliyor birkaç ay içinde ama her şey normal ve bir şey yapilmadiysa olmuyor genelde .dediğin kanama hsg sonrası olabiliyor bende hsg çekildim hiç yasamadim şimdiye kadar ara kanamam oldu senin gibi kahverengi sonraki ay düzeldi ilk ay adet düzensizliği yapabiliyor yine de emin olmak için kan verebilirsin

Hsg sonrası o gün kanama oldu ertesi gün birşey olmadı tüplerde açık dedi doktor ama sizin dediğiniz gibi belki yapisikliktan dolayıdır kasık agrisida yok onuda anlamıyorum

Son düzenleme:
Zaten hiç gebelik belirtim yok o ihtimali vermiyorum

Hsg sonrası o gün kanama oldu ertesi gün birşey olmadı tüplerde açık dedi doktor ama sizin dediğiniz gibi belki yapisikliktan dolayıdır kasık agrisida yok onuda anlamıyorum
Benimde öyle olmuştu canım hsg çekildim bikac gun kanamam hafif oldu geçti o ay içinde 15 gün sonra falan ara kanamam oldu kahverengi lekelenme şeklinde çok az hatta bende umitlendim ama hsg çekildiği aylardq olabiliyor dedi doktorum tabi en sağlıklısı kan verip emin olmak

Knka adet günüm bugün dün pembeydi olcam sandim olmadı bugün sabah kahverengi sonra kesildi ne gelen var ne giden bn normalde hatta 28 döngum 27. Gün bile oluyorum onada şaşırdım gebelik desem hiç belirti yok gögsum fln acımıyor sadece hafif kasıklarda ağrı var o kadar umarım adet olurumda bu belirsizlik ortadan kalkar dua edin bana

Rahim filminden sonra ilk 3 ay gebe kalma şansı yüksek diye biliyorum sizin daha çok yeni olmuş zaten ilk ay korunma veriyorlar genelde. Beklemek zor ama 3 ay bi beklerdim ben başka sorunum yoksa. İnşallah tez vakitte gelsin bebeğiniz

Canım doktor korunun demedi hatta bu ay git adetin gecikirse gel dedi adet olursanda 3. Günü gel dedi ben ilk defa duyuyorum korunun dedikleri bnm doktorum demedi rahim filmim temiz tüplerde açık

Canım doktor korunun demedi hatta bu ay git adetin gecikirse gel dedi adet olursanda 3. Günü gel dedi ben ilk defa duyuyorum korunun dedikleri bnm doktorum demedi rahim filmim temiz tüplerde açık
Doktorunuz demediyse bişey diyemem ama genelde korunma öneriyorlar. Gecikme oldu mu peki

Doktorunuz demediyse bişey diyemem ama genelde korunma öneriyorlar. Gecikme oldu mu peki
Gecikme olmadı sanırım günü gününe olduğum için bugün adet günüm olmadım dediğiniz gibi hsgden dolayı olabilir gecikme blki bilmiyorum gebelik ihtimali vermeme sebebim gögsum acımadı gerçi her adet olacağim zmn göguslerim Cok acır oda yok valla şaştım kaldım

Her gebelikte göğüs acısı olmaz ki her bünye farklı hatta tek bünyede her hamilelik farklı. Oğlumda hiç yaşamadım ama ikinci gebeliğimde de göğüs hassasiyetim çok sonra başladı mesela :)

Her gebelikte göğüs acısı olmaz ki her bünye farklı hatta tek bünyede her hamilelik farklı. Oğlumda hiç yaşamadım ama ikinci gebeliğimde de göğüs hassasiyetim çok sonra başladı mesela :)
Gerçektenmi rabbim bağislasin size bende bekliyim o zaman fazla evham yapmayayım 3 buçuk yıllık evliyiz 2 yıldır deniyoruz bnmde sorunum yok esiminde 3. Defa çatlatma yptik olmadı rahim filmi çekildim 26 Aralık'ta pazarteside aşılama olcakti işte nasipse adet olursam eğer bilgileriniz için teşekkür ederim

Evet folik asit kullanmanızı tavsiye ederim buradan isim yazmak yasak ama özelden yazabilirim

Evet folik asit kullanmanızı tavsiye ederim buradan isim yazmak yasak ama özelden yazabilirim
Cnm kaç kutu bitirdim o yüzden doktor bırakmamı syledi ama teşekkür ederim öneriniz icin folik asitin fazladida zarar

Bende sebepsiz gebe kalamamıştım rahim filmi cekildim 2. Ayda hamile kaldım doğal yollarla
Bebeğimi daha sonra kaybettim şimdi tekrardan adet sonrası rahim filmi cekilecem bakalım süreç nasıl ilerliyecek

Bende sebepsiz gebe kalamamıştım rahim filmi cekildim 2. Ayda hamile kaldım doğal yollarla
Bebeğimi daha sonra kaybettim şimdi tekrardan adet sonrası rahim filmi cekilecem bakalım süreç nasıl ilerliyecek Düzensizlik olabilr hsg sonrası bi kaç gün daha bekle bakalım sökülmezse test yap

Bebeğimi daha sonra kaybettim şimdi tekrardan adet sonrası rahim filmi cekilecem bakalım süreç nasıl ilerliyecek Düzensizlik olabilr hsg sonrası bi kaç gün daha bekle bakalım sökülmezse test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…