• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar garnier bakır kızıl boyayanlar:)

tuubaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
87
0
86
İzmir
kızlar garnierde kızıl bakır gördüm çok hoşuma giiti ben bakır istiyorum ama bir türlü elde edemedim tarçın bakırı denedim ama oda istediğim gibi olmadı açık oldu ben tam bakır tel kıwamındaki bi renk istiyoruma.s şimdi bu renk nasıl olur istediğim gibi olur mu :uhm:

ben açıcısız kullandım bu rengi açıcısız çok hoş oldu açıçıla boyuyan arkadaş vardı onnki resmdkindende gzel oldu .resimle alakası yok kutunun kapağndaki renk çok hoş bi renk bence.gerçi ben boyadıktan sonra üstne açıcı sürdüm karamel giibii oldu

ben açıcısız kullandım bu rengi açıcısız çok hoş oldu açıçıla boyuyan arkadaş vardı onnki resmdkindende gzel oldu .resimle alakası yok kutunun kapağndaki renk çok hoş bi renk bence.gerçi ben boyadıktan sonra üstne açıcı sürdüm karamel giibii oldu

canım saçının bir kısmını foto çekip koyman mümkün mü? çok merak ettim bu rengi...garnierin saç boyaları da çok hoşuma gidiyor benim. çok kaliteli bir boya

canım saçının bir kısmını foto çekip koyman mümkün mü? çok merak ettim bu rengi...garnierin saç boyaları da çok hoşuma gidiyor benim. çok kaliteli bir boya

Ben boyadim canim..

sam0988.jpg

Back