A
askperisi
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi askperisi
eger cok düzenli bir adet syklusunuz varsa gectiyse gününüz yarin sabah idrariyla bir test yapin...benim de cok düzenli bir adetim olurdu 4 gün gecti ayni sende ki gibi su gibi akintim oluyo memelerin agriyo test yaptim bu sabah ve hamileyim..insallah ssende pozitif sonuc alirsinadetim 2 gun gecti en gec dun olmam gerekiyodu ama olmadı belirtiler baslamıstı ama kayboldu goguslerim bile agrımıyo bugun su gibi akıntım var sanki su akıntı degılde..off teste yapamam negatiften korkuyorum :1no2:
sweetbaby17 lütfen bana yazarmısın şu an sadece seni bulabildim....şimdi test yaptım ve çift çizgi çıktı çok şaşırdım adetim geçmişti ama hiç beklemiyordum.bu ay aşılama yaptıracaktım...lütfen bana birşey yazarmısın şu an çok ihtiyacım var boşa ümitlenmekten korkuyorum
sweetbaby17 lütfen bana yazarmısın şu an sadece seni bulabildim....şimdi test yaptım ve çift çizgi çıktı çok şaşırdım adetim geçmişti ama hiç beklemiyordum.bu ay aşılama yaptıracaktım...lütfen bana birşey yazarmısın şu an çok ihtiyacım var boşa ümitlenmekten korkuyorum