Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun kızlar yaa,sony nin s930unu bi beğenmiştim s serini ii diil dediler işte
artık bunu alcam valla
iyi kötü şansıma
elektronik aletler birazda şans işi:)
aynen oyle canım.. kaydirigubbakcemile5 tamamen sans ısı.. hayırlı olsun ınsallah.. :Saruboceq: ıyı gunlerde kullan.. kk bulusma zamanları fotoları cekınıp cekınıp koyarsın buraya.. :teytey: bızde nasıl cekıyor ıyı mı kotumu anlarız.. :jeyyar:
bende bayagı arstırdım nikon yada canon dediler ama teknik özelliklerinden pek anlamıyorum olympus da ii bir marka genelde büyük profesyonel makinalar üretiyorlarmış birde bütce yetiyorsa sarjlı almak lazim galiba onlar daha kullanışlı oluyormus bide iso degeri önemliymiş ama hala almadım biraz daha para toplayıp ii birsey alayım diyorum kredi kartına pek sicak degilim de
ben ilk fotograf makinemi sony-den almisdim.yanlis hatirlamiyorsam 7.5 mpg.4 sene once.cok memnun kaldim.hala da calisiyor.2-ci makinem de sony.ama 12.1 mpg.markasi da dsc-w230.cok guzel bi makine.resmi de bu...
4 rengi var.ben pembesini istemistim ama yoktu...siyah aldim.istersen bunu da degerlendire bilirsin...fikir olsun diye soyledim.co
samsung s760 aldım memnun kaldım hep parasal açıdan hemde çekimi ii yani:) dünden beri çekiom baya denedim sevdim tam istediğim gibi :)
EasyShare C913-Kodak Piyasada 225 ytl bi ilan sitesinde 175 ytl satıyor.
Cybershot DSC S730 150 ytl
Photosmart R742 model ise 165 ytl
Siz hangisini önerirsiniz ?
kesinlikle Cybershot DSC S730 al derim..
Cybershot DSC S730 150 ytl