- 7 Ocak 2024
- 1.201
- 386
- 43
- 27
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Gümüş gri mavi salon için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle gösterişli yerine dümdüz gri yada dümdüz mavi güzel dırmaz mı ?Şu tarz birseyler bakabilirsin
Mobilyana, evin durumuna falan bağlı aslında. Daha spor tarzıysa elbette ki olmaz. Ya da cok kucuk bir odada da hoş durmazBöyle gösterişli yerine dümdüz gri yada dümdüz mavi güzel dırmaz mı ?
Yok odam büyük sporda değil çokMobilyana, evin durumuna falan bağlı aslında. Daha spor tarzıysa elbette ki olmaz. Ya da cok kucuk bir odada da hoş durmaz
Link atabilir misiniz ?? Benim koltuklarımın biri ve yemek masa sandalyelerim açık gri bir koltuğum ve bir berjerim de mavi.. nasıl birler alayım bilemiyorum tek renk daha şık geliyor ama hangi renk alayım gri mi mavi miEki Görüntüle 3554574 Ben bu şekilde kullanıyorum rengi koyu gri. Koltuklar da hem koyu gri hem açık gri olduğu için tül de iki renk kullandım çok şık duruyor genel olarak bizde. Kadife ve tok bi kumaşı var netten sipariş etmiştim çok memnun kaldım
Ben hangi renk tercih etmeliyim sizce hiç bilemedimBence de tek renk daha şık durur ben fon perdeyi de koltukların ağırlıklı olan renginde koyu gri tercih ettim tül perdeyi iki renk aldım yukarıda görseldeki gibi. Açık renk koltuğuma uysun diye halıyı açık gri aldım böylece ton olarak ev boğulmadı. Sipariş verdiğim yere baktım sizin için ama sanırım satıcı trydaki sayfasını kapatmış aradım ama bulamadım. Karartma fon perde diye aramıştım ben. Yine de fikir olması açısından tekrar görsel eklicem size
Ben olsam yine gri yaptırırdım sanırım yaBen hangi renk tercih etmeliyim sizce hiç bilemedim![]()
Gri olmasın koyu olanın renginden olsun bence. Çok gri bi salon.Ben hangi renk tercih etmeliyim sizce hiç bilemedim![]()
Evet bende öyle düşünüyorum arada kaldımGri olmasın koyu olanın renginden olsun bence. Çok gri bi salon.
Teşekkür ederim sende güle güle otur canımBen olsam yine gri yaptırırdım sanırım yaçok sevdiğim bi renk. Ama böyle benimki gibi kadife değil de saten gibi kumaşları oluyor ya böyle daha parlak görünüyor, Bence o tarz bi perdeyle çok güzel görünür açık gri spor şık Güle güle oturun bu arada
![]()