Doktorunuz kimdi?Turgay karakayayı duymuştum ama çok bir bilgim yok fakat kendimde vajinoplasti oldum doktorumdan memnunum 6. Haftadan sonra ilişkiye girebilirsin dedi girdim burda bir çok yorum okudum..İstanbul’daysanız gidip muayene olabilirsiniz fiyat olarak da sormuştum baban uygun gelmişti ben evlilik yıldönümü için sormuştum geçici 1.750tl kalıcı çift flep 2.500₺
Esra Çabuk Cömert i arastir biraz bi gorus ben labioplasti yaptırdım.Kızlık Zari konusundada memnun olan hastaları var gerek burda gerek kliniginde duydum okudum.Kızlar hepinizin yorumu görüşü çok önemli benim için. Flep Yönetimi düşünüyorum ama hangi doktora guvenip gidecegimi bilmiyorum. Bir kere yaptırıp rahat etmek istiyorum artık .
Tecrübeli bir erkeğin bile anlamaması gerek ve kanamanın kesinlikle olması gerek. Yardım edin lütfen lütfen lutfennnn
Arkadasim benn once turgay hocayi dusunuyordum ama snra gazi de bir dontorda oldum adini hatirlamiyrom ama olumlu sonuc alamadim
Hastahane oldugu icin orayi tercih etmistim
Döndüm dolastim yine turgay hocaya gittim kisacasi
Simdi 5 gun oldu
Turgay hocayi bir arastrabilirsin derim
Ins iyi bir doktora denk gelirsin
Maddi manevi yoruldugumuz bir donem
Merhaba Turgay hoca dediğiniz Tuğrul bey değil mi tamm olarak doktorunuz adı nedir? Birde ne ameliyatınoldunuz
Sizede tavsiyem bizzat gidip gorusmeni ortami gormeniz:)Merhaba Turgay hoca dediğiniz Tuğrul bey değil mi tamm olarak doktorunuz adı nedir? Birde ne ameliyatınoldunuz
Kızlar hepinizin yorumu görüşü çok önemli benim için. Flep Yönetimi düşünüyorum ama hangi doktora guvenip gidecegimi bilmiyorum. Bir kere yaptırıp rahat etmek istiyorum artık .
Tecrübeli bir erkeğin bile anlamaması gerek ve kanamanın kesinlikle olması gerek. Yardım edin lütfen lütfen lutfennnn
Arkadasim benn once turgay hocayi dusunuyordum ama snra gazi de bir dontorda oldum adini hatirlamiyrom ama olumlu sonuc alamadim
Hastahane oldugu icin orayi tercih etmistim
Döndüm dolastim yine turgay hocaya gittim kisacasi
Simdi 5 gun oldu
Turgay hocayi bir arastrabilirsin derim
Ins iyi bir doktora denk gelirsin
Maddi manevi yoruldugumuz bir donem
bence o kişiden kişiye göre değişir. kanama miktarı yanicanım turgay beye git yarim cay bardağı kadar kanaman oluyo
bence o kişiden kişiye göre değişir. kanama miktarı yani
Kızlar hepinizin yorumu görüşü çok önemli benim için. Flep Yönetimi düşünüyorum ama hangi doktora guvenip gidecegimi bilmiyorum. Bir kere yaptırıp rahat etmek istiyorum artık .
Kalıcı dikim işlemini yaptıran bir arkadaşım işlemden 1 yıl sonra başka bir doktora gittiğinde flep yapılmış ancak bundan kan geleceğini sanmıyorum demişti ve arkadaşım evlendiğinde çok canı yanmış ama hiç kan gelmemişti. Kan gelmesi kısa süreli dikme işleminde garanti oluyormuş diye duymuştum. Bilginize...
Adana'da Bayram BukanKime gitmıskı arkadasın? Yanı doktoru kımdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?