- 27 Ağustos 2015
- 314
- 106
- 53
- 31
- Konu Sahibi canim eminem
-
Hanimlar ben son son uc gundur dis agrisi. Cekiyorum. Ve bugun doktors gittm cekilcegini soyledi ben hic dis cektirmedim ve asiri korkuyorum aranizda dis cektiren varmi nasil oluyor ve nekadar suruyo cekimi ve cekildikten sonrada cok agri oluyomu
Hanimlar ben son son uc gundur dis agrisi. Cekiyorum. Ve bugun doktors gittm cekilcegini soyledi ben hic dis cektirmedim ve asiri korkuyorum aranizda dis cektiren varmi nasil oluyor ve nekadar suruyo cekimi ve cekildikten sonrada cok agri oluyomu
Cekilmesi sart dedi ozele gittim ama agridan duramiyorum cok fena agriyo cokta korkuyorum agridanda duramiyorum sastim kaldimben de hix cektirmedim.
bir disimden bikmistim ama doktorum kesinliklr cekmek en kotu disten kotudur dedi. dolgu , kanal tedavisi yapildi mi ? hic mi kurtarilma sansi yokmus.
dis Fakültesinde kanal tedavisinden randevu alin.
Vallami inss hic hissetmemBeş dakika sürer. Çekildikten sonra bu ağrıyı neden günlerce çekmişim diye düşünürsünüz. Çok ağrı yapmaz.
Inss bendede olmaz cumartesi ye rendevu aldim. Inanilmaz agrisi oluyor ins hissetmem apse olmasinda korkuyorum ben 23 yasimdayim acaba tekrar didim cikatmi sizcebende bir kere 20 lik dişimi çektirmiştim..
sizin gibi korkuyordum ve çok stres yaptım ama dolgudan daha kolay bir işlem..
hissetmiyorsunuz bile...
sonrasında da ağrı falan olmadı bende..
Inss bendede olmaz cumartesi ye rendevu aldim. Inanilmaz agrisi oluyor ins hissetmem apse olmasinda korkuyorum ben 23 yasimdayim acaba tekrar didim cikatmi sizce
Yok tatlim yirmilik degil cekilecek disimdiş mi tekrar çıkar mı ?
hiç duymadım öyle birşey 20 lik mi sizinki de..
Yok tatlim yirmilik degil cekilecek disim
Ins uygulayacagim soylediklerinizi ins iyi gelirDişinizin kurtarılma imkanı yoksa ve çekilecekse; çekimde bir şey hissetmessiniz ancak çekimden sonra hekiminizin ve az sonra benim yazacaklarımı yapmazsanız işte o zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz.
- çekim sonrası tamponu en az 30 dk ağızda tutun ve press uygulayın.
- gün içerisinde sızıntı şeklinde kanama olabilir, tükürmeyin!
- ağzınızı çalkalamayın.
- 2 saat boyunca bir şey yemeyin, 2 saat sonra da ılık şeylerle başlayın.
- dilinizle çekim bölgesine dokunmayın!
- 1 gün sonra tekrar diş fırçalamaya başlayın ama yumuşak fırça kullanın.
zaten suanda antibiyotik baslsdim cumsrtesi cektiricem. Bu sabah kalktigimda yumurta kadar. Sismis disim ve su bile icemiyorum resme23 yaşında tekrardan diş çıkar mı bilemem.(bence çıkmaz ama).diş ağrısı da çektim,dişte çektirdim.diş çektirmek,diş ağrısının yanında çocuk oyuncağı gibi kalır.çekildikten sonra uyuşukluğun geçmesini beklemeden,alınan bir ağrı kesici çok iyi olur.ayrıca dişte iltahap varsa,çekilmez,antibiyotiğe başlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?