• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar fikrinize ihtiyacim var

canim eminem

canim kizim. tek gercegim
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
314
106
53
31
Hanimlar ben son son uc gundur dis agrisi. Cekiyorum. Ve bugun doktors gittm cekilcegini soyledi ben hic dis cektirmedim ve asiri korkuyorum aranizda dis cektiren varmi nasil oluyor ve nekadar suruyo cekimi ve cekildikten sonrada cok agri oluyomu

Hanimlar ben son son uc gundur dis agrisi. Cekiyorum. Ve bugun doktors gittm cekilcegini soyledi ben hic dis cektirmedim ve asiri korkuyorum aranizda dis cektiren varmi nasil oluyor ve nekadar suruyo cekimi ve cekildikten sonrada cok agri oluyomu

Beş dakika sürer. Çekildikten sonra bu ağrıyı neden günlerce çekmişim diye düşünürsünüz. Çok ağrı yapmaz.

ben de hix cektirmedim.
bir disimden bikmistim ama doktorum kesinliklr cekmek en kotu disten kotudur dedi. dolgu , kanal tedavisi yapildi mi ? hic mi kurtarilma sansi yokmus.

dis Fakültesinde kanal tedavisinden randevu alin.

bende bir kere 20 lik dişimi çektirmiştim..
sizin gibi korkuyordum ve çok stres yaptım ama dolgudan daha kolay bir işlem..
hissetmiyorsunuz bile...
sonrasında da ağrı falan olmadı bende..

ben de hix cektirmedim.
bir disimden bikmistim ama doktorum kesinliklr cekmek en kotu disten kotudur dedi. dolgu , kanal tedavisi yapildi mi ? hic mi kurtarilma sansi yokmus.

dis Fakültesinde kanal tedavisinden randevu alin.
Cekilmesi sart dedi ozele gittim ama agridan duramiyorum cok fena agriyo cokta korkuyorum agridanda duramiyorum sastim kaldim

bende bir kere 20 lik dişimi çektirmiştim..
sizin gibi korkuyordum ve çok stres yaptım ama dolgudan daha kolay bir işlem..
hissetmiyorsunuz bile...
sonrasında da ağrı falan olmadı bende..
Inss bendede olmaz cumartesi ye rendevu aldim. Inanilmaz agrisi oluyor ins hissetmem apse olmasinda korkuyorum ben 23 yasimdayim acaba tekrar didim cikatmi sizce

23 yaşında tekrardan diş çıkar mı bilemem.(bence çıkmaz ama).diş ağrısı da çektim,dişte çektirdim.diş çektirmek,diş ağrısının yanında çocuk oyuncağı gibi kalır.çekildikten sonra uyuşukluğun geçmesini beklemeden,alınan bir ağrı kesici çok iyi olur.ayrıca dişte iltahap varsa,çekilmez,antibiyotiğe başlanır.

Ben de son çareyse çekilir diye biliyorum kesin çekilmesi gerekiyorsa da korkma derim çünkü iğne yapıldıktan sonra zaten tamamen uyuşuyor ve hiçbir şey hissetmiyorsun, dişin tekrar çıkması olayını da hiç duymadım çıkmaz diye biliyorum, şimdiden geçmiş olsun

canim yasin daha cok genc .
ozele gitmissin ama ben ozellere pek guvenmem. zira onlar genelde uzman olmuyor. soyle dusun kadin dogum doktoru dururken pratisyen hekime kimse dogum yaptirmak ister mi?

bak benim cok dis rahatsizligim oldu cok dr gezdim .

senin yapman gereken bi h
Fakülteye ya da dis hastanesine gidip ENDODONTI bolumundrn acilen sira alman.

Dişinizin kurtarılma imkanı yoksa ve çekilecekse; çekimde bir şey hissetmessiniz ancak çekimden sonra hekiminizin ve az sonra benim yazacaklarımı yapmazsanız işte o zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz.

- çekim sonrası tamponu en az 30 dk ağızda tutun ve press uygulayın.
- gün içerisinde sızıntı şeklinde kanama olabilir, tükürmeyin!
- ağzınızı çalkalamayın.
- 2 saat boyunca bir şey yemeyin, 2 saat sonra da ılık şeylerle başlayın.
- dilinizle çekim bölgesine dokunmayın!
- 1 gün sonra tekrar diş fırçalamaya başlayın ama yumuşak fırça kullanın.

Arkadaslar hepinizden allah razi olsun cok guzel bilgiler vermissinz bugun disim ogle bir sistiki agzimi acamiyacak kadar cok sukur agrim kesildii

Dişinizin kurtarılma imkanı yoksa ve çekilecekse; çekimde bir şey hissetmessiniz ancak çekimden sonra hekiminizin ve az sonra benim yazacaklarımı yapmazsanız işte o zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz.

- çekim sonrası tamponu en az 30 dk ağızda tutun ve press uygulayın.
- gün içerisinde sızıntı şeklinde kanama olabilir, tükürmeyin!
- ağzınızı çalkalamayın.
- 2 saat boyunca bir şey yemeyin, 2 saat sonra da ılık şeylerle başlayın.
- dilinizle çekim bölgesine dokunmayın!
- 1 gün sonra tekrar diş fırçalamaya başlayın ama yumuşak fırça kullanın.
Ins uygulayacagim soylediklerinizi ins iyi gelir

23 yaşında tekrardan diş çıkar mı bilemem.(bence çıkmaz ama).diş ağrısı da çektim,dişte çektirdim.diş çektirmek,diş ağrısının yanında çocuk oyuncağı gibi kalır.çekildikten sonra uyuşukluğun geçmesini beklemeden,alınan bir ağrı kesici çok iyi olur.ayrıca dişte iltahap varsa,çekilmez,antibiyotiğe başlanır.
zaten suanda antibiyotik baslsdim cumsrtesi cektiricem. Bu sabah kalktigimda yumurta kadar. Sismis disim ve su bile icemiyorum resme

Back