Kızlar fikirlerinizle yardım eder misiniz

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Kızlar konum biraz eşimle alakali.
Eşimin babaannesi 80 küsür yaşında kızıyla yaşıyordu torunuyla kavga etmiş ve kayinpederime gelmek istiyor.

Görümcem ameliyat olacak bir hafta hastanede yatacak kayınvalidem onun yanında refakatçi olarak kalacak. Babaanne bakıma muhtaç değil pek ama evde yalnız kalınca sorun çıkaran bir tip. Hatta hiç birşey beğenmeyen sürekli sorun çıkaran biri.

Eşim ise babaannesine çok düşkün çok bağlı gelsin bizde kalsın diyor.
Aileler haricinde Hamileliğimi kimseye soylemedik özellikle babaanne bilmiyor.
Bizde kalırsa sürekli birseyler isteyecek ben hiç oturmayacagim ama hamilelikten dolayi zor zamanlar geçiriyorum sürekli uyuyorum mide bulantısı çekiyorum yatma ihtiyacı duyuyorum.

Eğer babaanne ye hamile olduğumu söylersek daha beter hemen herkese haber verir ben 3 ay kimse bilsin istemiyorum. Ayrıca babaanne biraz cahil şimdi hamile olduğumu öğrense şunu ye erkek olsun söyle yap erkek olsun falan der. Yani sonradan değişebilecegine inanan biri.

Ben simdi eşime nasıl yaklasayim babaannen gelmesin bize diyemem çünkü çok seviyor. Rahat edemem desem yaşlı kadın sana ne zararı var der ama öyle değil yapılan hiç bir yemeği beğenmez her dakka yanında otur ister. Sürekli birseyler ister canım mantı istedi yap gibi yaparsın olmamış bu der. Ama eşimin yanında melek kesilir hiç bişey demez

3 aylik olana kadar, önünüzde daha 5 hafta var. Bunu bir şekilde atlatsaniz, böyle uğraşmali bir sürü şey çikabilir bu süreçte insanlar bilmediği için.

Eğer bir kaç günse, eşinizin desteğiyle de idare edilebilir.

Ama sıkıntınız çoksa (çok şükür benim hiç olmadiği için anlayamiyorum) eşinizin bunu anlamasi lazim. İdaresi çok kolay biri bile gelse, kocaman insan, illa hürmet ister. Eşinize güzelce anlatin, başka yolu yok gibi.

Madem kimse bilmesin istediniz eşinize de bu şekilde söyleyin ve hamile olduğunuzu zorlanacağınızı söyleyin.
Sizden ve bebeğinden daha üstün tutacağını sanmıyorum..

Yaşadığım şehirde eşimin ailesinden başka kimse yok onlarda bildiği için sıkıntı olmuyor.

Mide bulantısı çok fena öyle olmasa idare ederim daha önce etmeye çalıştım eşim biliyor ama ona göre babaannesi hiç bişey demez sen yat karismaz diyor ama ben de tanıyorum kadını

Madem kimse bilmesin istediniz eşinize de bu şekilde söyleyin ve hamile olduğunuzu zorlanacağınızı söyleyin.
Sizden ve bebeğinden daha üstün tutacağını sanmıyorum..

Eşim kendisi dedi ilk etapta soylemeyelim kimseye diye. Babaannesine söylememesini özellikle ben istedim.
ama eşimin gözünde babaannesi o kadar mükemmel ki ağzı var dili yok sana bir zararı olmaz diyor

Çalışıyor keşke kalsa

Hıh işte o zaman bu kararı size bırakacak.

Ameliyat sonrasına kadar şu an bulunduğu yerde idare edemez mi?

Bakacak kimse yoksa kadın da zorda kalmasın.
Hamileliğiniz ağır geçiyorsa hiç saklamayın yanınıza alırsanız.
Yoksa yattı durdu falan diyebilir, der hatta, bilmesem ben olsam ben de derim.

Kızı ve torunları ile yaşıyor büyük torunu bi kaç ay önce ameliyat geçirdi ondan ağır bir iş istemiş kız yapamam demiş üstüne gidince de bagirmis kavga etmişler kalmam orda diye tutturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…