Mutfak Dekorasyonu Kızlar Fikirlerinizi Merak ediyorum Sizce hangisini Almalıyım?

saliha_25

10.06.2012 :)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
591
1
116
İstanbul
Kızlar,2 bucuk ay sonra düğünüm var eşyalarda çok kararsızlık yaşıyorum aldığım bi modelin aynısını 1000 tl ucuza görünce iptal ettirdim ama şimdi farklı modeller de buldum karar veremiyorum. Bir el atın bakalım iç açıcı,şık ama sıkılmadan kullanabileceğim bir yemek odası almalıyım.Resimleri ekliyorum hemen... $thumbnail.php.webp$thumbnail.php.webp$thumbnail.php.webpbu annemlerinde çok beğendiği toz pembe takım,
$thumbnail.php.webp$thumbnail.php.webp$thumbnail.php.webp bu ytak odamın modeli ama aynı model istemediğim için karar verememiştim,
$110-saray-yemek-odasi-dty1.webp$110-saray-yemek-odasi-dty4.webp buda parası yuzunden iptal ettirdiğimiz takım...
yorumlarınızı bekliyorum acil tarafından :18::18::18:

sıkılmıcağım bişey diyosan toz pembeyi elemelisin çnkü renkler bi zaman sonra skmaya başlar :31:
koltuklara bile değişik atmosferde yaratabilcgn tarzda seçtgnde uzuuun zaman gidiyo:49:
bence yatak odanla aynı olan çok şık bi takım ve herseye uyar:54:

yorumun için sağol canım,ben de pembeyi göre göre sıkılır mıyım diye düşünüyorum ama odalarım farklı olsun diye senin beğendiğini en baştan elemiştim şimdi tekrar düşünücem,ya ben ne kadar kararsız biriyim böyle hep muaallakta kalıyorum napcam bilmiyorum:25::25::25:

Bencede canım en üstteki toz pembeyi elemelisin fikrimi soracak olursan ben olsam en alttaki modeli tercih ederim...Gerçekten hoş bir takım kendi adıma konuşayım = Sıkılmadan ömrü tükene kadar kullanırdım yani çok beğendim :34:

Bencede canım en üstteki toz pembeyi elemelisin fikrimi soracak olursan ben olsam en alttaki modeli tercih ederim...Gerçekten hoş bir takım kendi adıma konuşayım = Sıkılmadan ömrü tükene kadar kullanırdım yani çok beğendim :34:

sağol tatlım,galiba bu gidişle ben bu işin içinden çıkamıycam hala kararsızım :50::50::50:

Eki Görüntüle 374013

ben bu takımı beğendim canım ama gümüşlük müdür nedir onun sol kapağı boydan boya kapalı mı ahşapla? pek anlayamadım? nasıl kullanışlı olur mu onu bilemedim :26:[/QUO
İlk beğenip aldığım model buydu canım o surgulu boydan boya lake kaplı desenleri var ama sürgülü olduğu için kullanışlı sadece arkadaki raflar görünmüyo gardrop tipi yani

kesinlikle sondaki model cnm hem çok şık hemde tarz güle güle kullan şimdiden..:16:

Back
X