Gelinlik Modelleri Kızlar fikirlerinizi alabilirmiyim???

üst kısım gayet hoş.alt tarafa biraz hareket lazım sanki.ama göz yormayn sade şık bi gelnlik

Teşekkür ederim... Üst kısımı biraz değiştirmeyi düşünüyorum daha düz ve omuzdan kollara doğru inen bir kol istiyorum...

ben begendım .
gayet sade ve zarif bır model .
abartmaya gerek yok .gelın dedıgın sade olmalı .
goz yormamalı .

Çok teşekkür ederim kızlar bende her zaman sadelikten yanayım o yüzden bu modeli seçmiştim yalnız olmadığı gösterdiniz çok sağolun

üstü çok güzel bence yakıştıysa sana da değiştirme. ben de alttaki modeli sevmiyorum yandan toplanmış büzülmüş modeller hiç benim gözüme hitap etmiyor ama bu aralar oldukça popüler.

genel olarak şık bi gelinlik. sade falan da değil gayet işlemeli dantelli bir gelinlik daha fazlası abes durur.

hayırlı olsun mutluluklar :)

üstü çok güzel ama eteğine takviye yaptırmalısın bence, bu haliyle tarlatanın izi belli olabilir, o da hoş durmayabilir.

üstü çok güzel ama eteğine takviye yaptırmalısın bence, bu haliyle tarlatanın izi belli olabilir, o da hoş durmayabilir.

Ben de öyle düşünüyorum önündeki katları biraz daha sık olursa tarlatanın görünme riski azalır galiba Üst kısmı bende pek hoş durmadı bu yüzden dediğim gibi omuzdan aşağı doğru bir kol sanırım daha iyi duracaktır :26:

Klasik bir model, siz sevdiyseniz başkalarının beğenisi o kadar önemli olmuyor. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…