kizlar fikirlerinize ihtiyacim var

Geceninruhu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
25
3
36
31
merhaba kizlar bir konuda kafayi yiyecegim son adet tarihim 25 kasim ve bu ay iki veya uc kez iliskide bulunduk son iliskimiz 12aralikta idi 15aralikta kahverangi lekelenme oldu ve 18ine kadar kucuk kucuk devam etti ama lekelenme cok degildi ve akintiyla beraberdi bende 18. de erken gebelik testi yaptim negatif cikti 19 aralikta kan testi verdim negatifti adetime de 5 6 gun var bu konu hakkinda bir kac sorum olacak 1. yerlesme kanamasi bu kadar erken olur mu ? 2. eger yerleme kanamasiysa 4gun sonra kanda belli olur mu ?3.acaba bu negatiflik pozitife doner mi ?

Erken gebelik testleri yanıltıcı oluyor benimde negatif çıkmıştı doktorum bana adet gününü bekle hatta birkaç gün geçsin testi öyle yap demişti çünkü geç döllenme tarzı şeyler olabiliyormuş sabretmek zor ama adeti beklemen lazım kan testinde de bazen çıkmıyor benim beş haftalıktı kesede görünmemişti yani ümitsizliğe kapılma

Canım kaç günde bir adet görüyorsun? Pco var mı. Eğer varsa 12aralık 18.gün olur o da pkosta yumurtlama günü gibi görünüyor. Lekelenmeler de yumurtlamada bazen leke olabiliyor

Canım kaç günde bir adet görüyorsun? Pco var mı. Eğer varsa 12aralık 18.gün olur o da pkosta yumurtlama günü gibi görünüyor. Lekelenmeler de yumurtlamada bazen leke olabiliyor
pco yok 5 ay once dogum yaptim su an duzensiz bir adet dongum var 12aralikta iliskim var 15 aralikta boyle bir akintiyla karisik kahverengi lekelenme oldu 3gun surdu 19 aralikta kan testi verdim ve negatif cikti yerlesme kanamasi olsa 4gun sonra kanda cikmaz miydi

Bekle biraz canım ama bana sanki hala yumurtlama gibi geldi. Olmadı 4-5gün sonra bi test yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…