• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikirlerinize ihtiyaçım var=)bi bakarmısınız?

fuşya çok çok şeker olmuş turkuaz mavisine bayılırım beyaz dolaplı banyomu acaba onunlamı renklendirsem bilemedim kızlar siz şanslısınız eviniz yeni olcak ne güzel benimki ev değişikliği biryere kadar:45:

beyaza turkuaz cidden çok yakışıyor bence..
hatta biraz ton farkı olan şeylerle cok daha sık olabilir :) $181-1285075399.webp

siyah beyaz olabilir,eğer moru çok istiyorsan perdeni de fonunu mor alabilirsin.yada kırmızı siyah da hoş olur.kırmızı aksesuarlarla tabi

aslında bana göre kırmızındanda çok fusyanın uyumnu daha çok beğenıyorum ama nişanlım anlamıyor işte:27::27:
inatlaşıyor bende mor olablrmı dıe dusundum bu sebepten,kırmzı sıradan gelıyor yaa her evde var artık bu:27:

aslında bana göre kırmızındanda çok fusyanın uyumnu daha çok beğenıyorum ama nişanlım anlamıyor işte:27::27:
inatlaşıyor bende mor olablrmı dıe dusundum bu sebepten,kırmzı sıradan gelıyor yaa her evde var artık bu:27:

salon için kırmızı düşünmüştüm gerçekten çokmu sıradan olur

salon için kırmızı düşünmüştüm gerçekten çokmu sıradan olur

canım guzel elbet ama cevremde o kadar yoğunlaştkı kırmzı sıyah beyaz salonlar...her ev bırbrının kopyası gıbı oldu..bunun ıcın ıstemıyorum ben..farkındalık yaratmak ıstyorum sıyah beyaz uyumuna=)

benim çevremde çok yok olsa fikir olurdu belki banada bak sen gördüğün için farklı olsun diyorsun onun için hani kırmızımı dedim ama bizim oturma grubu bellonanın katologlarda bile hareket olsun diye renk kullanmamışlar bakalım bulacağız inşallah beraber bişeyler

bence mor arkadaşım kırmızı herkeste var göz alıştı diye yoksa resimlere koyduğun kırmızı halıda çok şık ayrıca. gri ya da siyah beyaz halı seçersen çok ama çok renksiz donuk bir oda olur bence. benim evde kahve beyaz oturma odamda dahil. şimdiki aklım olsa siyah beyaz mor hafif de griler kullanırdım oturma odamı. mor ikna edebilirsen fuşya da hoş olur. kolay gelsin sana.

senin paylaştığın halılar içinde griyi çok beğendim.halıyı farklı renk çok iddaalı olur gibi geliyo ama perde ve aksesuarları ya da kırlentleri aynı renk ya da tonları şeklinde kullanabilirsin bence,bu arada halının markası nedir acaba,bende antre için düşünüyorum

senin paylaştığın halılar içinde griyi çok beğendim.halıyı farklı renk çok iddaalı olur gibi geliyo ama perde ve aksesuarları ya da kırlentleri aynı renk ya da tonları şeklinde kullanabilirsin bence,bu arada halının markası nedir acaba,bende antre için düşünüyorum

canım netten aldım fotoları..markasını bılmıyorum :50:

bence kırmızı halı olmaz koltuk koyu halı koyu boğuyor insanı .özellikle yazın insanın üstne üstüne geliyor kırmızı evimden biliyorum .gri hatta beyaz olabilir.aksesuarları kırmızı alma mor ve fuşya kullan hem ferah hem neşeli bir oda olur.veeee güle güle otur..

Köşe koltuğu siyah olduğu için aksesuarları kırmızı düşünüyormuşsun mor halı kesinlikle olmaz ayrıca zaten koltuk siyah olduğundan mor halı odayı boğar...Renk olarak açık renk tercih et ki odayı birazda olsa ferah göstersin...Mesela zemini beyaz olan fakat içinde siyah renkler içeren bi halı tercih edebilirsin veya simli halılar var ya onlarda çok hoş olur...Olabildiğince halıyı koyu renk tercih etmemeye çalış derim :34: kolay gelsin...:34:

Son düzenleme:
Back
X