kızlar fikirlerinize ihtiyaçım var=)bi bakarmısınız?

bulusis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
602
3
0
İstanbul
resmi bu siteden aldım bi arkadaşla köşe takımız aynıymıs izin alamadım umarım kusuruma bakmaz=(
henüz nişanlıyım..köşeli takımım ve teklı koltuğum alındı...aşağıdaki gibidir.
tv ünitesi tamamen beyaz,zigon ve orta sehpa beyaz olcak..
kendim tablolar eklıcem biraz kırmzı olcak tablolarda..sizden şu konuda fikir almak istyorum...
orta halıyı gümüş rengimi alsam,minderlerdeki gümüş rengi gibi,yoksa sade kırmızı veya sade mor rengımı alsam..?
en güzel hangisi tamamlar sizce?
birde oturma odam terasa bakıyor,teras perdesi sizce ne renk olmalı,ne tarz bi perde düşünürdünz?çok kararsızım?
Eki Görüntüle 324679 Eki Görüntüle 324680

kırmızı çok göze çarpar, grili bişey daha güzel olur sanki.terasa bakan yerlerde stor ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum ama şık durur. böyle siyah desenli bişey.

halıyı düz renk alıcaksan gri al bence,belki biraz simli olabilir.ama krlentlerinin deseninde olsada hoşdurur gibime beliyor

bence ortaya sade kırmızı bir ipek shaggy olabilir kırmızılı tablolar biblolr falan malum siyah beyaz kırmızı uyumu çok şık oluyor...

Vallahi ben yerinde olsam hayatda oturma odasina shaggy almam :50:

Su düz halilar var sade kirmizi onlardan olabilir eger mesela....

Mobilyaya sonra duvar renklerine vs bagli mesela duvarin birine Kirmizi kulanacaksan o zaman haliyi o renk almazdim....

Simdiden allah güle güle oturmayi nasip etsin :nazar:

Son düzenleme:
Canım yeni halılar var. simli 3 boyutlu. ( Resimleri şimdi çektim hiç üşenmeden )
SEvmem demişsin ama fikir olsun başka arkadaşlara.
Harika.

Çokta ağır duyuyor.

Shagy almanı tavsiye etmem. Salonda çok basit kalıyor.

Salondaki halın ağır olsun.

Benim mutfak halım ve ara holdeki halım simli. Hatta senin için fotografını çekip koyayım fikir olsun.

Bunlar benim halılarım ,

Sarı olan salon halım. Çıkıntıları var tam düz değil. Grisi tam senin odana göre bence.
$sarıı.webp$halım simli.webp

Son düzenleme:
Canım yeni halılar var. simli 3 boyutlu. ( Resimleri şimdi çektim hiç üşenmeden )
Harika.

Çokta ağır duyuyor.

Benim mutfak halım ve ara holdeki halım simli. Hatta senin için fotografını çekip koyayım fikir olsun.

Bunlar benim halılarım ,

Sarı olan salon halım. Çıkıntıları var tam düz değil. Grisi tam senin odana göre bence.
Eki Görüntüle 324851 Eki Görüntüle 324852

canım çook teşekkür ederim..çok ilgilisin gerçekten ama yukardakı koltuklar oturma odam için.birde halıda hiç desen sevmıyorum ne yazıkki=(bak şöyle bir halılar mesela nasıl olur?
Eki Görüntüle 324998 $kirmizi_kabartmali_halilar.webp$Kasmir-mor-tuylu-hali-tasarim.webp

Benim köşe takımım seninki gibi oturma yerleri siyah kolları ve alt kısımlar beyaz...Berjerimde senin ki aynı sadece beyaz yeri desenli ben halımı siyah beyaz gri seçtim perdemide kruvaze...Gelenler evimi beğeniyor güzel döşenmiş diyorlar fikir olsun :34::34::34: Tv ünitem de beyaz bu arada

Harika.

Çokta ağır duyuyor.

Bunlar benim halılarım ,

Eki Görüntüle 324851 Eki Görüntüle 324852

inci61inci halıların gercekten cok hoşmuş markası ne acaba

Ben kırmızıdan yanayım.. Ama eger kırmızı alacaksan odandaki çok az obje kırmızı olmalı bence.. dekorasyonda küçük küçük uyumlar daha hoş durur gibi gelio bana. yani bu kadar büyük bir kırmızı parcadan sonra cok az seyde kırmızı olmalı ve odanın içinde dagılmalı diye düşünüyorum
aslında kırmısı-beyaz-siyah uyumu cok klasik (gerci en yakın arkadaşlarımdan birinin evi bu konseptte ve cidden cok basarılı bir dekorasyona sahip). ben derim ki kırmızı yerine baska bir renk de düşünebilirsin.. eger güzel örnekler bulursam koyarım buraya

Ben kırmızıdan yanayım.. Ama eger kırmızı alacaksan odandaki çok az obje kırmızı olmalı bence.. dekorasyonda küçük küçük uyumlar daha hoş durur gibi gelio bana. yani bu kadar büyük bir kırmızı parcadan sonra cok az seyde kırmızı olmalı ve odanın içinde dagılmalı diye düşünüyorum
aslında kırmısı-beyaz-siyah uyumu cok klasik (gerci en yakın arkadaşlarımdan birinin evi bu konseptte ve cidden cok basarılı bir dekorasyona sahip). ben derim ki kırmızı yerine baska bir renk de düşünebilirsin.. eger güzel örnekler bulursam koyarım buraya

valla canım ben bi yerde görmüştüm siyah beyaz fusya uyumu mukemmel duruodu..ama nişanlım sevmedı fusyayı:(
kırmızı banada çok klasık gelıyor aslına bakarsan..siyah beyazda nötr zaten bi renk olmalı odada ben mor düşündüm ama kararsızım hala:(örnekler bulup koyarsan sevnrım

resmi bu siteden aldım bi arkadaşla köşe takımız aynıymıs izin alamadım umarım kusuruma bakmaz=(
henüz nişanlıyım..köşeli takımım ve teklı koltuğum alındı...aşağıdaki gibidir.
tv ünitesi tamamen beyaz,zigon ve orta sehpa beyaz olcak..
kendim tablolar eklıcem biraz kırmzı olcak tablolarda..sizden şu konuda fikir almak istyorum...
orta halıyı gümüş rengimi alsam,minderlerdeki gümüş rengi gibi,yoksa sade kırmızı veya sade mor rengımı alsam..?
en güzel hangisi tamamlar sizce?
birde oturma odam terasa bakıyor,teras perdesi sizce ne renk olmalı,ne tarz bi perde düşünürdünz?çok kararsızım?
Eki Görüntüle 324679 Eki Görüntüle 324680

inan iki gündür konuyu takip ediyorum yeni cesaret geldi yazmak için aynı dert bendede var iki banyo var ikiside siyah beyazyerler siyah duvarları beyaz açık gri bizde birine beyaz dolap öbürüne siyah dolap aldık salona oturma grubu aldık beyaz deri üstüne siyah kumaş tan minderler var ve ben diyorumki soğuk evim inanın halı falan alamadım karar veremedim yalnış dekor etmek istemem sizin konunuzu takip edeceğm eminim bize yardım edecek çok güzel fikirler verecek hanımlar var şimdiden teşekkürler

inan iki gündür konuyu takip ediyorum yeni cesaret geldi yazmak için aynı dert bendede var iki banyo var ikiside siyah beyazyerler siyah duvarları beyaz açık gri bizde birine beyaz dolap öbürüne siyah dolap aldık salona oturma grubu aldık beyaz deri üstüne siyah kumaş tan minderler var ve ben diyorumki soğuk evim inanın halı falan alamadım karar veremedim yalnış dekor etmek istemem sizin konunuzu takip edeceğm eminim bize yardım edecek çok güzel fikirler verecek hanımlar var şimdiden teşekkürler

evet canım kararsızlık var bendede..
siyah beyazı bi rengin dengede tutuması gerekıyor..en ıyı kırmızı ama bunun biçok örneği oldgu için kırmızı dısında fusya veya mor diye düşündüm ben..
yinede fikirleri değerlendrmek istyorum..yeni gelin evin en güzel renk uyumlarıyla döşensın istyorum=)

kızlar selam, internette biraz bakındım siyah ve beyazla baska ne renkler kullanılıo diye ve bunları buldum.. ben fusyanın güzel gideceğini düşünüyorum ya da somon mu ne diyorlar belki onun biraz koyusu.. aslında bence halınızı da bu nötrlüğü bozmayaca gri yanarlı dönerli halılar oluyor ya onlardan alıp, perde ve perdeye uygun bir kaç yastıkla objeyle evi renklendirebilirsiniz gibi geliyor. benim kendi evim için planım bu mesela.. iste renk örnekleri bi bakın bakalım.
$1-modern-black-living-rooms-black-and-pink-living.webp$black-white-interior-design.webp$Black-White-Slide-Show-Bedroom-Green-Valencich_w609.webp$imagesCATRNZX6.webp$monochrome-diningroom-decor.webp$olohuone-turkoosi.webp

Ayrıca ben derim ki nişanlılarımızı bu işlerden uzak tutalım çünkü anlamıyorlar :) ben darbe yaptım mesela bu konuda :))

Back
X