• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikirlerinize deneyimlerinizi ihtiyacım var

hayalim mucize

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
2.481
2.302
63
44
Daha önce de konu açmıştım kanamam vardı HCG 53 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim ama hiç umudum yoktu çünkü kanama gitgide artıyordu ana HCG 124 çıktı devlet Hastanesi'nde ki doktor sen dış gebelik geçiriyorsun ben sorumluluk kabul edemem ilaç vs. Yazmıyorum araştırma haatanesine git iğne ile eritsinler bebeği dedi
Ordan çıkınca kendi doktoruma gittim özel hastaneye hemen yatırdı beni serum taktı tekrar HCG baktı iki saatte 144 e çıkmış HCG dış gebelik olamaz dış gebelikte HCG 2 kat artmaz dedi rapor verdi sadece lavabo için kslkacakmışım crinone jel verdi dün ilk jeli kullandım hala kansmam geçmiyor çok çaresizim korkuyorum var mı bunları yaşayan

Bilmiyorum canım dış gebelikte değer ikiye katlanmıyor dedi doktor inşallah ya düşüktür ya sağlıklıdır dış gebelik olmasın :(

İki günde 120 den 160 a çıkmış bıraktım ilaçları şimdide inşallah değerim düşer diye dua edicem ne garip hayat :(

160 dan 140 a düştü değerim kontrolüm cumartesi günü dış gebelik deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi korkuyorum dış gebelik değildir umarım kanama gittikçe artıyor ama değer az düşmüş

Back