Kızlar fikir verir misiniz?

Se03ya07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
97
13
28
Arkadaşlar ben geçen ay ovülasyon testi kullanmıştım adetime 9 gün kala yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. Sonra adet oldum ama adetim bittikten bir gün sonra kahve rengi leke gelmişti. Ve ben hayatımda böyle birşey yaşamadım adetimden bugune Kasım ağrım hiç geçmedi ara ara giren sürekli bir kasık ağrım var. 3 gün önce çok şiddetli ağrım vardı bacaklarım bile ağrıyordu ayakta zor duruyordum ve o gün çok miğde bulantım var bi çorba içtim anca zorla ve 3 gündür acıktım diye yemek yemeye çalışıyorum ne yersem yiyim hemen miğdem bulanıyor lokmalar ağzımda büyüyor zorla yiyorum. Bugün de sabah bi kalktım çok şiddetli değil ama göğüs ucuma dokununca acıyor ve şuan hafif hafif sızlıyor gögüslerim acaba hamilemiyim. Artık negatif görmekten çok yoruldum test yapmaya korkuyorum adetime 10 gün var daha

adete 10 gün varsa çok erken bir süre canım bilemedim

Bende bilemedim işte ama durum bu işte napsam bilemedim test yaparım erken diye negatif çıkar diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…