- 10 Ekim 2010
- 1.565
- 3
kızlar az cok kişi biliyor hikayemi 7 senedir gebe kalmaya çalışıyorum... bu ay iice kafam karıstı yaşadıklarımı size yazıymda bir fikir verin. en baştan alıym son adet tarihim 11 temmuz normalde ya gününde ya 1 gün önce gelir adetim . 1 haftadır göğüslerimdede aşırı acıma var gögüs uçlarıma dokunmayı gectim yüzüstü bile yatamaz hale geldim o kaadar ağrı var .4 gün önce normalde nefret etmeme kokusundan bile tiksinmeme rağmen hayatımda ilk defa canım ciğer çekti ve yedim ilk acaba yı bu olay başlattı bende ardından aynı gece mide bulantılarım başladı. 4 gündür de srekli mide bulantısı çekiyorum öyle sadece bulanma değil afedersiniz ama öğürüyorum. tam cumartesi günü hastaneye gitmeye niyetlendk eşimle. cumartesi sabah uyandığımda aniden sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi nefesim kesildi 2 büklüm kaldım acilen doktora gittik gebelik testi istedim önce işlem yapılmadan kocaman 0.00 cıktı peşine kadın doğuma gönderdiler orda ulturasonla bakıldı ve 2 tane kistin var 1 patlamış ağrını o yapmış olabiir ama önemli değil dediler . sonra cerrahiye gönderdiler daha önceden de apandis sorunu yaşadıgım için doktorlar ona yorarak ilaçlı tomografi cektiler ve hastane tam 6 saat yatırdılar hemen ameliyata alabliriz diye çok şükür ki bişey olmadı agrılarım gecti eve göndrdiler fakat dün gece yani hastaneden geldikte yaklaşık 4 5 saat sonra gene midem bulanmaya öğürmeye devam ettim az önce eşim prodoktör aldı en ii sonucu veriyo diye onuda benmi yanlış yaptım yoksa bozukmuydu anlamadım normalde kullanan varmı benmkinde 5 dakkikadan sonra testin çalışırlığı gösteren kontrol çizgisi çok silik çıktı ve hala mide bulantılarım göğüslerimn acısı devam ediyor acaba hamile olabilirmiyim anlamadım etrafımdakiler belki kan testi yanlıştır yada daha gözükmüyodur dediler ama kafam çok karıştı siz ne dersiniz?