Söz Kesimi Kizlar fikir lutfen - > söz pastasi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gurbetcikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

Gurbetcikiz

Ziyaretçi
Selam kizlar,

erkek arkadasimin ailesi yakinda gelcekler istemeye zaten tanisma oldu bir kere geldiler. Sorun su anda istemeye gelindiginde bbabam ya verdim diyecek yada dusunelim diyecek bende daha bilmiyorum. Ama benimki yine yuzuklerle gelicek hani babam verdim derse ihtimaline karsi ama daha belli bile degil.. Babaam biz bir dusunelimde diyebilir.
Yani simdi sözde pasta kesiliyor ya, o pastayi bizmi almaliyiz bu soru 1 ?
2nciside söz olucagindan emin olmadigim icin pasta almaliyim? Yani pasta sartmi ? yaspasta almak, annem degisik tarifler yapiyor, yaspasta, borek corek tatlilar koysak olmazmi lkafam cok karisik off..
Yoksa yemegemi gelmeleri daha uygun?:1no2:

cnm biz almıştık ama istediğimiz için yoksa ben gerek olduğunu düşünmüyorum.onun dışında annem de bir sürü börek çörek yaptı.bize de 2 defa geldiler ilkinde de annem pasta yapmıştı.

bence baban hemen vermez:) benim de öle düşünmştm hemen yüzükleri takarız diye düşündk alcaktık ama babam öle olmaz dedi..geldiler istediler gittiler sonra biz onlarn memlekete gttk şimdi onlar gelcek..söz pastasını erkek tarafı getryo diye biliorum.ama ne farkeder ki yaa..

canım babana sorsanıza bunu..
annen bilir ne olacağını mutlaka?

ben de sözümde pasta kesmedim... olabilir gerekli ikramlar yapıldı ... tatlısıyla tuzlusuyla vs... çikolata dağıtırlıyor zaten ... illa pasta olacak diye bir şey yok...

Babamla aramla limoni.
Zaten bu konu acilinca pek konusmak istemiyor hemen konuiyu degistiriyor. daha tam anlamiyla sindiremedi bide ilk kiziyim fln onun etkiside var tabi. Sormaya cekinirim.
Artik annem sorar bir sekilde.

Elinde sonunda ins vericektirde ama o aksammi evet der aceba erkek tarafina onu merak ediyorum?
Ya aramiz 2/3 saat simdi hep gel git yapmasinlar diyorum icinden ben, zaten 1 kere geldiler tanismaya ins zorluk cikarmaz

Bide o karadenizli ben ic anadolu ondanda biraz soguk bakiyordu, kendi memleketin gibi yok gibisinden ama onu astik simdi ..

canım ne tesadüf ya ben içanadoludan o karadenzden :)) ama babam bundan hiç rahatsızlk duymadı aksine mutlu oldu çünkü karadenizi çok sver .. bence baban kendni buna alıştıramamştr o yüzden böyle davranıyodr.ilk zamnlar benm babm da öyle davranıyodu..sonradan kabul etti

benim nişanlımda karadenizli..ve ailem çook fazla seviyo kendisini..ayrıca karadenizlilerin nesi var ki baban kendi memleketin gibisi yok diyor??karşısına kötü karadenizli biri mi çıkmış ??ki eğer öyleyse her memlekette iyi olan da var kötü olanda..bence memleketinden ziyade seni paylaşmak istemediği için bu şekilde davranıyordur..

CAnım sözde pasta kesmeye gerek yok.. nişanda pasta kesiliyor.. Söz nişan birarada olacaksa pasta alabilirsiniz. Sözde de nişanda da yapılacak tüm ikramları kız tarafı alır. Söz nişan kız tarafına düğün erkek tarafına aittir.

söz nişan ve kına kıza ait..aslında kızlar daha cok masraf yapıoolar ya...ne baslık parası war ne bişiy...ohh üstüne para werip gidiyoruz wallaa haa..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 pasta almak sart değil zaten bişiler ikram edilcek..ama alırsanız da o almıs sen almısın ne farkeder en cok 50 tl tutar pasta..o para da aranızda değişmez sanıırım?
a.s.

pasta zorunlu bir şey değil
hem evimize gelen normal misafire bile ikram ederiz pastayı
yani ksetiniz veya kesmediniz diye sorun yapılmaz sanıyorum
ama yine de ikram hazırlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…