geçen hafta 63 tüm... 62 ye düşmüşüm :)))))))
canım sen verırsın cunku daha yenı dogum yapmıssın ılk 6 ay baya gıdıyor asıl sonradan vermek zorlasıyor hele bırde normal dogum yapmıssan hıc korkmaaaaa
ben size göre yeniyim sanırım 44gün oldu doğum yapalı ama bende çok takıyorum kafama...yediklerime dikkat ediyorum.ekmek çook az yiyorum,spor olarakta bisiklet yapıyorum bunun yanında boll su 3 lt...bende emzirmek kilo verdiri diye biliyorum ama inş öyledir...kolay gelsin kızlar:içelim:biznelere gögüs gerdik 3-5 kiloda dert mi??kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar bi bakın hele nooolur,fikirlerinize çok ihtiyacım var...
ben 80 kiloluk bir fil olarak yaşamıma devam ediyorum,üstelik vermek bi yana daha da kilo almaktan korkuyorum ve bu durum benim kafayı oynatmama sebep olacak...
şimdi ben internetten bulduğum bi estetik dr un daveti üzerine ofisine gittim,bana hastalarının eski ve yeni hallerinin resimlerini gösterdi,üstelik kendi karısı da 9 ay önce doğum yapmış o da incecik olmuş,onun da resimlerini gösterdi...
beni karboksiterspi,masaj,diyet ve egzersiz programıyla 14 haftada incelteceğini söyledi...seans başı 80 kağıttan 1120 ytl...2 taksitte ödüyormuşuz...
çok kafam karıştı,acaba böyle bi işe kalkışsam mı?emzirdiğimi biliyor,bunu dikkate alarak,sezeryanımı dikkate alarak program belirleyecekmiş...zaten kendi karısı da yeni doğum yaptığı için bu konuya karşı duyarlı..
ne dersiniz...acaba paraya kıysam mı,sizce iyi yapar mıyım?
bebeğim daha 3 aylık,belki erken ama çok moralim bozuluyo,herkes bi şeyler söylüyor...daha doğurmadın mı,içerde 1 tane daha mı var,çok kilo almışsın...deliricem valla,çok moralim bozuk,zayıflayabileceğime de hiç umudum yok ..emzirmek zayıflatır dediler ama nerdeee...daha çok iştahımı açtı...
bana bi akıl verin kızlar,çok bunaldım...
Valahi sizin yine kg azmiş benim 35 fazlam vardi doğumdan sonra kizm 7 aylikken ben 96 kg idim 11 ayda 33 kg verdim engüzel yapacağin şey vaktin varsa yürümek ve mekik çekmek birde yediklerien birazcik dikkat etmen .şimdiden başarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?