kızlar fazla kılolarınız ıcın neler yapıyorsunuz

canım sen verırsın cunku daha yenı dogum yapmıssın ılk 6 ay baya gıdıyor asıl sonradan vermek zorlasıyor hele bırde normal dogum yapmıssan hıc korkmaaaaa

Sezaryan oldum canım..göbek çıkık hala biraz...şişlik var hissediyorum acıyo zaten dikişlerimin çevresi..31 gün oldu işte..12 kilo gitti..4 kilo daha versem doğuma girdiğim kiloda olucam ama benim hedefim 58 değil 50 kg..olmam gereken bu yani..bakalım nolcak zamanla

kizlar benim tam 15kilo fazlam var ve 6aya yaklastim aynaya bakmaya igreniyorum resmen

nuraycım benim de 10 kg fazlam var biz de 6 aya giriyoruz
yerleşti sanırım kilolar
ben spora başlıyorum önümüzdeki hafta

benim de 7 kg fazlam var,ekmeği yememeye çalışıyorum.kahvaltı yaparsam,o zaman yiyorum.ama,tatlıya hayır diyemiyorum.sabah uyandığımda göbeğim normal gibi oluyor,ancak yemek yer yemez,5 aylık hamile gibi oluyorum:CüvCüv:.ben sezeryan yaptım,sanki bütün kilolarım göbeğimde toplanmış gib.spora gitmeyi ben de düşündüm,fakat vaktim hiç yok.içinizde deneyen arkadaşlar var mı,mekikle göbeği inen.lütfen var,diyin.tek yapabileceğim o kaldı.neredeyse hergün aynı kıyafetleri giyiyorum,çok üzülüyorum:1no2::1no2::1no2:.

sadece 2 kg fazlam kaldı 52 kg geliyorum.20 kg almıştım ilk ay 16 kilo gitti.54 düm ilk altı boyunca bi ayda da 2 kg daha vermişim.hiç bişey yapmadım.hamileliğimden de daha cok yiyorum ama veriyorum emzirirken efor kaybediliyo bu bi gercek sanırım keri cim emzirmiyodun sen.ama takma 1 yolın sonunda vermiş olacaksın doğumdan sonra vücut kendini 1 yılla 2 yıl arasında toparlıyo tabiki egzersiz yap birazda porsiyon küçült ama protein kalsiyum eksik etme ve veremicem diye takma kafana biliyosun herşeyin başı stres.

ahh üc bes kilo olsa be güzelim ..bayram yapardim ben ..
hamile kaldigimda 20 kilo almistim yani kalmadan önce 4 sene evliligin birikimi su anda 25 kilo fazlaligim var .. kafayi siyircam

ya zayıflayanlar günlük aktivitelerini falanda yazsa iyi olur mesela zayıflayan arkadaşlar uykusuz kalıyomusunuz bebeği oyalamak için kucakta çok gezdirirmisiniz.
geçen gün hastanede birisini gördüm bebeği 6-7 aylık gibiydi bebek annenin kucağında sürekli bebeğini sallıyor hoplatıyor falan ama annecik dal gibi kalmış. birde kendime baktım fiziksel aktivite yapmıyorum bebeğim sürekli kucakta değil iştah dışında beni pek zorlamıyor , gün içinde o uyudukca her fırsatta bende uyuyorum iştahım yok ama böyle yaşayınca günden güne dahada şişmanlıyorum

kızlar bi bakın hele nooolur,fikirlerinize çok ihtiyacım var...
ben 80 kiloluk bir fil olarak yaşamıma devam ediyorum,üstelik vermek bi yana daha da kilo almaktan korkuyorum ve bu durum benim kafayı oynatmama sebep olacak...
şimdi ben internetten bulduğum bi estetik dr un daveti üzerine ofisine gittim,bana hastalarının eski ve yeni hallerinin resimlerini gösterdi,üstelik kendi karısı da 9 ay önce doğum yapmış o da incecik olmuş,onun da resimlerini gösterdi...
beni karboksiterspi,masaj,diyet ve egzersiz programıyla 14 haftada incelteceğini söyledi...seans başı 80 kağıttan 1120 ytl...2 taksitte ödüyormuşuz...
çok kafam karıştı,acaba böyle bi işe kalkışsam mı?emzirdiğimi biliyor,bunu dikkate alarak,sezeryanımı dikkate alarak program belirleyecekmiş...zaten kendi karısı da yeni doğum yaptığı için bu konuya karşı duyarlı..
ne dersiniz...acaba paraya kıysam mı,sizce iyi yapar mıyım?
bebeğim daha 3 aylık,belki erken ama çok moralim bozuluyo,herkes bi şeyler söylüyor...daha doğurmadın mı,içerde 1 tane daha mı var,çok kilo almışsın...deliricem valla,çok moralim bozuk,zayıflayabileceğime de hiç umudum yok ..emzirmek zayıflatır dediler ama nerdeee...daha çok iştahımı açtı...
bana bi akıl verin kızlar,çok bunaldım...

Valahi sizin yine kg azmiş benim 35 fazlam vardi doğumdan sonra kizm 7 aylikken ben 96 kg idim 11 ayda 33 kg verdim engüzel yapacağin şey vaktin varsa yürümek ve mekik çekmek birde yediklerien birazcik dikkat etmen .şimdiden başarilar

canim benim once kendine fil deme sen buragin birtanecik annesisin tombulum kiloluyum de daha cok yeniymis senin dogumun arkadasim zaten bak genelde 6 7den sonra sikayete basladik bence once bekle tedavi icin en az bir 6ayi gecir ek besine gec bende rejim yapamiyorum emzirdigim icin 2 hafta sonra diyetisyene gidicem hem senin dogum sisin var birincisi adet olmadiysan ben once onu bekle derim bebek sutunun faydali olan ilk 6ayini emsin sonra o programa gir fiyati cok hesapli dr kontrolunun olmasida iyi vallahi turkiyede otursam kesin dr adini isterdim baktin bu program sana iyi geldi ardindan birde diyetisyene gidersin emzirsende sana iyi bir diyet verir sanirim herkez konusuyor sorma kaynanam 90kilo boyu 157 ben 75kiloyum su an boyum 172 bana msn de kamerada dedigi laf su ay bana yetismisin gulermisin bogarmisin goz var nizam var birde matematikte var maksat sinir etsin o yuzden bosver milleti once kendimiz icin hersey

arkadasim buyuksun onunde saygiyla egiliyorum 33kilo pes sana helal olsun ne iraden varmis opuyorum seni darisi biz tombis taze annelerin basina A:Saruboceq:MINNNNNNNNNNN

ben 2.5 ay once dogum yabtım 74 le doguma gırdım eve geldıgımde 65 ıdım 3 hafta sonra 60 oldum her nekadr uslu bı kızım olsada gunduzlerı sureklı kucakta gezmek ıstedıgı ıcın evın ıcınde tur tmaktan olsa gerek suanda 58 kıloyum .54 le hamıle kalmıstım .ama benım ev sevındıgım yanı gobegımın gıtmıs olması

Teşekkür ederim arkdaşim yeterki başlayin inanin devami geliyorr.
Ben verdiysem bu kglari inanin herkes veriri çünkü ben yemek yemeği çok seviyorum.

Teşekkür ederim arkdaşim yeterki başlayin inanin devami geliyorr.
Ben verdiysem bu kglari inanin herkes veriri çünkü ben yemek yemeği çok seviyorum.

ben artık anladımkı bu tamamen bunye meselesı yoksa ben cok uykusuz kalıyorum ve gun ıcınde uyanık oldugu surece kucakta gezıyoruz oglumla evde ama tek gr veremedım.metabolızması cok calısan ugrasmadan kendılıgınden verıyor kılolarını.bızım gıbı metabolızması yavas calısanlar ıse oyle sayıyor yerınde.ay cok canım sıkılıyor ya bu duruma.

benim bebek uyanık olduğu olduğu zamanlarda hep omzumda ..bide ben oturduğum yerde uzun süre duramam mutalaka uğraşıcak bişeyler bulurum..yediklerime çok dikkat ediyorum öyle süt olucak diye ne bulsam yemiyorum çünkü süt psikolojik olarak salgılanan bişey..bide emzirdikçe üretiyo süt kanalları..bilim adamlrının bile şu besinin sütü artırdığını tespit ettik diye bi buluşları yok henüz..bol bol su içiyorum.ben 16 kilo aldım doğuma kadar..13 kiloyu verdim 37 günde..eski pantolonlarım oluyo artık..göbek içinde egzersizlere henüz başlamadım çünkü sezeryanla doğum yaptım..parafinli korse sipariş edicem..faydası olur mutlaka..bisürü arkadaşım çok memnun o korseden ama İstanbul Korse Merkezinden alınan değil..parafinli korse merkezinden sipariş edicem..

oof benim kızım da 5.5 aylık. 15 kilo aldım. 5 kilo ve göbek hala duruyor.psikolojim çok bozuk. emzirmek kilo verdir lafına emzirmeden önce inanıyordum. artık inanmıyorum. öyle süt olsun diye çok bi şey de yemiyorum. su çok içiyorum ama hala gitmedi hepsi. ben regl olmayı ve kızımın biraz ayaklanmasını bekliyorum belki etkisi olur. diyetisyene gitmek istedim para olayı düşündürdü. spora gitsem çocuğu ne yapcam.. offffff cidden çok mutsuzum bu yüzden (

off emzirmek bendede kilo verdirmedi aksine emzirdikçe acıkıyorum..birde topuk ve dizimden rahatsızım spor kesinlikle yasak kendime hedef koydum en az 10 kilo vermem lazım disipline girmek için salı günü diyetisyene başladım emzirdiğimi gözönünde bulundurarak bir diyet listesi hazırladı valla 3 ay sonraki fiziğimi hayal ederek salı gününden bu yana harfiyen uyguluyorum..ama şu spor olayı işimi zorlaştıracak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…