• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kızlar evlennce bu saç modellernden hangisini yaptırayım??

Bende acik bir model istiyorum ama bukleler fln bozulur zaman gectikce diyorlar sanirim bende senin gibi kinada acik bir model dügündede daganik topuz kardesimin Kinasinda topuz yaptirmistim pek yakismamisti.... bu arada sectigin modeller cok hos gercekten :34: Bu arada bilmiyorum kullaniyormusun ama facebookda gelinlik21 diye bir sayfa var orda cok güzel gelinlikler sac modelleri vs. var insanin baktikca bakasi geliyor:1:

verdğn gelinlik 21 i facebooktan eklym... :34: sağol

saçların hepsi abartılı sanki doğal değil de plastik , peruk gibi ,karikatür gibi çok yapay gözüküyor, göz yoruyor. Sonraki resimde eklenen salık saçla ilgili seninle aynı fikirdeyim.Resimdeki salık saç günlük saç gibi özensiz görünüyor.Salık olsa bile biraz daha özenli gözükmeli.Anladığım kadarıyla büyük , gösterişli ,abartılı saçlar seviyorsun .Evet bazen o saçlar kararında yapılınca çok yakışabilir .Ama resimdeki saçlar gibi aşırı abartılı gözükenleri güzel insanı bile komik ,tuhaf gösterebilir.Bir tavsiye daha :düğün saçlarında kuaförler 10-12 saat dayansın diye aşırı sprey sıkıyorlar.Pırıl pırıl parlayan ,doğal dokusunda gözüken yumuşacık saç bir anda donuklaşıyor ,spreyden kavruluyor (sanki patlıcanı ,biberi fazla kızartınca bir anda kıvrılır küçülür ya öyle)görüntü doğal saç gibi değil de plastik çok suni gözüküyor.Saç saatler sonra kendini bıraksın biraz ne olacak ,öbür görüntüden iyidir.yA saçı katletmeyen gazsız sprey olmalı ya da azsıkılmalı.Umarım içine sinen güzel sana yakışan bir modeli bulursun.

Eki Görüntüle 450889 $saç2.jpg

biraz karışıklık oldu :D

Eklentiler

• $saç3.jpg
    $saç3.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 86
  • $saç4.jpg
    $saç4.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 99
  • $saç5.jpg
    $saç5.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 129
  • $saç1.jpg
    $saç1.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
aslında koyduğıum modeller de tam aradğm yok :14: İstedğim modeli bi türlü bulamıyorum... Bana topuz yakşmıyor .. salınık modeller düşünüyorum aslında.. hala bulamadım bişeyler :(

Ben bu kadar belirgin,net,keskin maşa buklelerini sevmiyorum tatlım..Daha dogal bukleler yaptırmalısın.(Kuaför anlatınca yapar eminim)
Dagınık,özentisiz toplatmalısın..
Ben böyle düşünürdüm,mutluluklarr:16:

$Daginik-Gelin-Sac-Modeli.jpg
Bu modeli de cok sevıyorum ben,pc'de saklarım belkim lazım olur:ssz:

Son düzenleme:
bu model çok asil duruyor fakat burdaki kuaförler bu modeli bu kadar orjinal yapamazlar gibi gelio bana.... bide duvak örtmez mi bu modeliiii ama güzel.... bana biraz daha yanaklarımı örtecek dağınk modeller yakışıyo ve yukarıs kabarık olucak:37:

bu model çok asil duruyor fakat burdaki kuaförler bu modeli bu kadar orjinal yapamazlar gibi gelio bana.... bide duvak örtmez mi bu modeliiii ama güzel.... bana biraz daha yanaklarımı örtecek dağınk modeller yakışıyo ve yukarıs kabarık olucak:37:

Hımm anladım,o zman senin ekledigin resimlerden birşeyler yaptırırsın..Kendince eklemeler falan yap,güzel olur:34:

iyi bir kuaför bulursan , tarif ettiğine yakın bir şeyler yapabilir bence .ama ben de katılıyorum çok belirgin ,maşa ve bukleler güzel değil basit duruyor.Senin eklediğin fotoğraftardan en iyisi sondaki salık bukleli siyah olan saçlar bu hem senin yüzüne göre yakışacağına inandığın tarife uyuyor.Onun daha doğalı güzel durabilir.

Bence hem saclar, hemde makyajlar fazla abartılılar daha dogal ve hafif birseyler düsünmelisin. :34:

$saç1.jpg $saç2.jpg

$saç3.jpg

birinci fotoğraftaki kızın ruj sürme stili olmamış ama onun dışında saçları beğendim

Son düzenleme:
Ben gelinliğe açık saçı pek yakıştırmıyorum topuz daha asil duruyor bence gelinlikte ama sizin seçtiğiniz topuz hoşuma gitmedi çok hoş topuzlar var bu arada gri makyajda favorim ama gözlerin renkliyse yeşilde çok yakışır Allah hayırlı uğurlu etsin şimdiden...

Bende topuzu çok seviyorum.. Gelinlik topuzla tamamalanıyor.. ayrıca topuz için uzun ve gür saçlarım var ama malesef topuz herkese yakşmıyor arkadaşlar.... Yoksa topuz düşünürdüm... benm yüzüme salınık modeller gidiyor çok yanaklıyımmm:25:

Back