valla bende markete gidince ilk işim kokuların olduğu rafa gitmek.hepsinden kullandım .prize takılan,püskürten,spryler.jeller.kokulu mumlar.ama en kalıcıları prize takılan ve zamn ayarlı püskürtücüler.biide şimdi gerektiği zaman glade in yeni çıkan ürününü kullanıyorum
cok tsk ederım kızlarr yorumlar ıcınn :) yumos ne kar koycaz yanı sulandırma fomulu ne eger ymos cok olursa sertlestırmezmı kuması perdeyı fln :s
benim koridor dahil her odada var mutfak hariç aslında zararlı olduğunuda biliyorum ama napıyım dayanamıyom
kızlar geçenlerde glade in cam jellerinden aldım turuncu rengini. sadece banyoya koydum ama inanır mısınız bütün evi kokutuyor, eve giren ne sıktın diye soruyor kaydirigubbakcemile5 bende hayret ettim yani tavsiye ederim hemde 3-4 tl bişey ve 1 ay gidiyormuş.
ben yumoşun prize takılan kokularını kullanıyorum çokta memnunum.10 dakıkaya bir koku veriyo evim mis gibi kokuyo.limon ve gül kokusunu kullanıyorum limon kokusunu oturma odam ve misafir odaama takıyorum gül kokusunuda yatak odama takıyorum evim çok hoş kokuyo tavsiye ederim
yumoşun prize takılanı yok sprey olanı var