• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar erzak saklama kavanozu önerisi

KELEBEKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
157
0
96
Tekirdağ
slm kızlar cam almak istiyorum kavanoz ama beğenemedim bir türlü mercimek felan saklamak için nasıl bişi almak gerekir.

ben bunlardan kullanıyorum gayette memnunum 3 boy seçeneği var renkli olanlarıda var

Son düzenleme:
canım dolaplarına kilerine bağlı al cam sağlıklıdır ama bu resimdekilerin üstü kulplu üstüste bişey koyamazsın. bence tupper al. üstüste konabiliyor ve kurular bozulmuyor böceklenmiyor gittigidiyorda vardı bulup ekleyeyim bak.http://www.tupperwarekatalog.com/tupperware_urun_alt_kategorileri.asp?id=1&category_name=Tupperware Katalog&sid=4 bunların 5li setinden boy boy küçük görünüyor ama herşeyi alıyor sağlıklı da ben arkadaşımdan aldım ve 7 yıldır kullanıyorum. kesinlikle öneririm. bunun hamur kağları da iyi hemen mayalanıyor. kaliteli ama biraz pahalılar çevrende satan da vaardır. yoksa gittigidiyorda var kendi sitesinde var. kampanyaları oluyor takip edersen indirim zamanlarından alabilirsin.

Bu erzak kavanozlarında bende çok kararsız kalmıştım. Araştırmadığım, bakmadığım kavanoz kalmamıştı. Şöyle tezgahın üstünde şıkır şıkır dursun istiyodum ama kullanım açısından pratik değiller. Kavanoz zaten ağır, içi dolunca iyice ağır olabiliyo, yıkarken zor oluyo, sonra mutfağın çok müsait olması lazım vss. Bende plastik üstüste koyulabilen aşağıdaki erzak kaplarından aldım, çok pratik. Mutfağım müsait olursa güzel cam metal kapaklı kavanozlardan da alıcam fakat içlerine makarna çeşitleri koymayı düşünüyorum. Ben fikir olsun istedim umarım yardımcı olmuşumdur...

40969555474918033133.jpg

aslında tupper kampanyalarından haberimiz olsa fana olmaz 2 ay sonrasında yeni tupperler almam lazım. mutfağımı yeniliyorum da eski kavanozları ve diğer kapları iptal etcem aylık kampanya broşürü varsa özelden eklermisiniz.

balböceği, saklama kapların çok kullanışlı birşeye benziyorlar. açma kapama yerleri özellikle hoşuma gitti. birde plastik olması düşmesi halde çabuk kırılımaz yada dolu olduğu halde ağır olmaz. gerçekten iyiymiş. bende görsem bunları tercih ederim.

balböceği, saklama kapların çok kullanışlı birşeye benziyorlar. açma kapama yerleri özellikle hoşuma gitti. birde plastik olması düşmesi halde çabuk kırılımaz yada dolu olduğu halde ağır olmaz. gerçekten iyiymiş. bende görsem bunları tercih ederim.

Evet cnm çok kullanışlılar ben çeyizim için aldım ama evde de benzerlerini kullanıyoruz memnunuz. Yemek yaparken çoğu zaman acele ediyoruz, dikkatsiz davranıyoruz o yüzden şıklıktan daha çok pratiklik lazım geliyor. Bu kaplardan plastik satan japon pazarı gibi yerlerden bulabilirsin cnm.

hımm yerli tupper duymamıştım bakıcam. bu yer tasarrufu sağlayıp üstüste olanlar çok iyi oluyor slikon sağlıklı da olur böcek de yapmaz. hele birde ist gibi rutubeti nemi çok yerdeysen böyle tercih etmelisin

1. çok güzzel canım ama 2. kullanışsız bence aynı modelden bende var ama lastiksiz bunlar hem hava alıyor nemlendiriyor içindekileri hem de çok yer kaplıyor ve kulbundan dolayı üstüne bişey konamıyor. dekoratif amaçlı içine şeker koyup masa üstünde kullanabiliyorum. illa cam dersen benim kavanozlarımdan bir örnek

grnt419.jpg

bir tek bu cam saklama kaplarımdan memnunum.

grnt420.jpg
grnt421.jpg

bunları kipadan almıştım. mika ama lastiği çok sıkı ve kullanışlı bunları da çok seviyorum.

bencede tupperware alırsan çok memnun kalırsın hemde erzaklarını uzun süre saklayabiliyorsun böceklenme falan olmuyo isteyen olursa ben yardımcı olabilirim istanbuladayım

Çok iyi olduğunu duydum, yiyecekler uzun süre bozulmadan duruyormuş değilmi. Peki canım fiyatları ne kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi olduğunu duydum, yiyecekler uzun süre bozulmadan duruyormuş değilmi. Peki canım fiyatları ne kadar?

canım ben tupperwarenin bir çok ürününü aldım çeyizime kullanıyorum bazı ürünleri çok kullanışlı kuru gıdal için olan ürünleri çok güzel hiç böceklenme yapmıyor bıçaklarındanda memnunum güzel kesyo rendesi çok güzel şekilli rendeliyo mini şefi soğandoğramakta çok güzel bazı kullanmadığım ürünleri vr aldım duruyolar hiç işe yaramıyolar kristalim diye bi set vr hem kapakları kapanmıyo çok zor kapanıyo tupperwareyi saklama kabı olan ürünleri çok güzel ama biraz pahalı gereksiz ürünlerini almayın derim

ben tupperware aldım çeyize
Yengem kullanıyor saklama kaplarını çok memnun
sağlık açısından tabi temiz ama görselliğe daha çok önem veriyorsanız cam kavanoz alıcaksınız

Back