- 12 Eylül 2024
- 69
- 23
- 34
- Konu Sahibi lavinya_lavinya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim ama benim adetime daha 4 gün var5.88 yani gebelik var oluyor 5 üstü
idrardada belli olmuş tekrar kan verip arada ki artışı takip edin tebrikler
ne güzel Allah analı babalı büyütsün birazdan hastaneye gidip kan vermeyi düşünüyorum inşallah artmıştır değerlerimBende adetime 4 kala test yapmıştım çok net iki çizgi görmüştüm, sizin belki geç döllenme olabilir. İki test de hamile olduğunuzu gösteriyor 2 gün sonra tekrarlayın en az 2 katı olursa emin olabilirsiniz
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Ama bu testler genelde yanılmaz özellikle kan testi umarım sağlıkla sonuçlanırne güzel Allah analı babalı büyütsün birazdan hastaneye gidip kan vermeyi düşünüyorum inşallah artmıştır değerlerim
gidemedim yine misafir geldiİnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Ama bu testler genelde yanılmaz özellikle kan testi umarım sağlıkla sonuçlanır
Awox erken gebelik testiTest markası nedir
Kan testi verdiniz mi kaç gün vardı adeteAwox erken gebelik testi
Adetime 3 gün var 11 Eylül de kan verdim 5.88 çıktı. bugün de kan vericem bi aksilik çıkmazsa bakalim ne çıkacakKan testi verdiniz mi kaç gün vardı adete
Adete 7 gün kala bu değer iyi. İnşallah artmıştır değeriniz. Haberlerinizi bekleriz. Hayırlı olsunAdetime 3 gün var 11 Eylül de kan verdim 5.88 çıktı. bugün de kan vericem bi aksilik çıkmazsa bakalim ne çıkacak
Değeriniz ne çıktı acaba benim de 3 gün varAdetime 3 gün var 11 Eylül de kan verdim 5.88 çıktı. bugün de kan vericem bi aksilik çıkmazsa bakalim ne çıkacak
devletin acilone gittim test yapmadılar kadın doğum dan randevu alın dediler sinir oldum özelede gitmek istemedim bi ton para istiyorlar diye. siz gebelik testi yapmışmıydınızDeğeriniz ne çıktı acaba benim de 3 gün var
Adete 7 gün kala yaptım negatif çıktı kan vermeyi düşünüyorum yarndevletin acilone gittim test yapmadılar kadın doğum dan randevu alın dediler sinir oldum özelede gitmek istemedim bi ton para istiyorlar diye. siz gebelik testi yapmışmıydınız
bencede ver yada bi erken gebelik testi al önceAdete 7 gün kala yaptım negatif çıktı kan vermeyi düşünüyorum yarn
3 gün önce idrar da çıkacağını sanmıyorum yabencede ver yada bi erken gebelik testi al önce
5 gün kala bile çıkıyor bende çıktı silik çizgi . ama icin rahat etsin istiyosan tahlil yaptir3 gün önce idrar da çıkacağını sanmıyorum ya
Adet döngünüz kaç gün5 gün kala bile çıkıyor bende çıktı silik çizgi . ama icin rahat etsin istiyosan tahlil yaptir
34-35 günAdet döngünüz kaç gün